Uusi 7 oikein -lehti on jälleen koonnut kansiensa väliin tietopankin kaikkiin kotimaan ravitapahtumiin. 68-sivuisessa lehdessä on mukana myös yhdeksien Ruotsin ravien lähtölistat sekä vihjeet keskiviikon ja lauantain kierroksille.

Suurkilpailut saavat jatkoa jälleen lauantaina, kun Porissa ajetaan perinteikäs Kultaloimi molempien rotujen osalta. Lämminveristen kilpailua on ajettu keskeytyksettä aina vuodesta 1972. Järjestyksessään 50. Kultaloimi kamppaillaan kymmenen hevosen voimin. Seinäjoki Racessa viime viikonloppuna esiintynyt Grainfield Aiden kiihdyttää matkaan radalta seitsemän. Vahvimmat kilpakumppanit arvottiin sisäradoille.

Kylmäveristen Kultaloimea asetellaan ennakolta Lissun Eerikille, mutta sitä havittelee myös väkivahva porukka; Jokivarren Kunkku, Morison, Polara, Pyörylän Paroni ja Seinäjoella edellä mainitut voittanut Nyland.

Kultaloimi-lähdöt ovat samalla Kavioliigan osakilpailuja. Sarja saa huipennuksensa 15.5. Kuopiossa ajettavissa GP-lähdöissä, joissa menestyneille on jaossa vielä kolminkertaiset pisteet. Porin jälkeen osakilpailupisteitä on jaossa vielä Forssan Toto75-kierroksella, ja sielläkin lämminveristen osalta vain tammoille.

Grainfield Aidenilla on 51 pisteen etumatka Thai Profitiin. Kun Thai Profit ei ole Porin kisassa mukana, on Grainfield Aidenilla mahdollisuus sinetöidä Kavioliigan ykkössija jo ennen viimeisiä kilpailuja. Kolmantena oleva Don Williams sen sijaan nähdään karhukaupungin kaviouralla. Hevonen on kuitenkin 64 pisteen päässä pistekärjestä. Kun oriilla ja ruunilla ole enää Porin osakilpailun jälkeen mahdollisuutta kartuttaa pistepottiaan ennen liigan päättävää GP-lähtöä, Don Williamsin teoreettiset mahdollisuudet Kavioliigan voittoon säilyvät, mikäli ero ei Porissa venähdä yli 75 pisteeseen.

Kylmäveristen osalta Pyörylän Paroni on vahvasti kiinni Kavioliiga-kauden voitossa. Pistekakkonen Koskelan Akseli on 115 pisteen päässä, mutta hevonen ei starttaa Porissa. Morison sen sijaan starttaa, mutta matkaa kärkipaikkaan on jo 125 pistettä. Kylmäveristen Kavioliiga-voittajalle on luvassa kutsu 30.5. Solvallassa ajettavaan Elitkampeniin. Lämminveristen voittaja kutsutaan Kouvolan Kymi Grand Prix -kilpailuun.

Porin suurkilpailulauantaita täydentää suomenhevosten Satakunta Senior, jonka voittaja kuittaa 12 000 euroa. Parvelan Retu hakee 28. peräkkäistä voittoa.

Viikolla karsitaan hevosia myös Forssan T75-kierroksella ajettavaan Pilvenmäki Specialiin. Oulussa paikkansa varmistaneelle Uncialle haetaan kilpakumppaneita torstaina Kuopiossa sekä perjantaina Pilvenmäellä. Voittajille on luvassa varma finaalipaikka. Kakkoset joutuvat arvontaan, joista kaksi epäonnista jää finaalin ulkopuolelle.

Mielenkiintoinen 7 oikein -raviviikko jälleen käsillä. Tilaa lehti.

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.