Tänään ilmestynyt 7 oikein -lehti koostuu tutuista palasista, mutta kun kotimaassa ajetaan seuraavan viikon aikana 14 totoravit, kyseessä on vuoden toistaiseksi tuhdein paketti.

Joka päivä on vähintään kahdet kilpailut. Tänäänkin ravataan Vermon lisäksi Pihtiputaalla, jossa jaetaan kaksi 3000 euron ykköspalkintoa. Antti Ojanperän tallin Raggari ja Herra Heinämies kohtaavat 6-vuotislähdössä Vixuksen, ja Hiekan helmi on tavallisille hevosille tarkoitettu erikoiskilpailu, jossa kahdesta karsintalähdöstä parhaat kohtaavat myöhemmin illalla finaalissa.

Porissa riittää näinä aikoina tapahtumia, ja lämminveristen Suurmestaruus on yksi niistä. Ravit aloitetaan torstaina poikkeuksellisesti jo kolmelta iltapäivällä. Kajaani jatkaa illalla.

Perjantain lounas tarjoillaan Joensuussa, ja illalla jatketaan Forssassa sekä Vieremällä. Viikonloppuna on sitten vuorossa Mikkelin vuoden kohokohta Ravilauantai ja St Michel, joiden ohella kesäradat Kalajoki ja Kurtakko tarjoilevat paikallisempaa viihdettä. Ikäluokkatähti Landen Paukku aloittaa kautensa lauantai-iltana Kalajoella.

Oulu ja Loviisa sekä Teivo ja Lieksa täydentävät tarjonnan. Ruotsin raveista lehdessä on myös reilusti listoja, kaikki päätapahtumat keskiviikosta sunnuntaihin.

7 oikein -lehti sisältää lisäksi viikoittain kilpailevien hevosten aakkosellisen listauksen, tietovisan 7 kysymystä, menneen viikon parhaat palat Ravikierroksella sekä kurkistuksen historiaan Nostalgiasivun myötä.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!