Ikäluokkatammoilla on lauantaina tilipäivä, kun Lappeessa ajetaan Villinmiehen Tammakilvan finaalit.

Lämminveristen finaalin ainoa suosikki on Mascate Match, mutta suomenhevosten puolella voittoa janoaa useampi tamma. Suven Sametti ja Sirpsakka toki erottuvat hieman jo rutiininsa takia, mutta Riksun Tähti oli karsintavoitossaan myös mainio.

Lauantai on tärkeä ja jännittävä päivä tammojen taustavoimille, sillä 4-vuotiaiden ämminveristen kisan voittaja palkitaan 52 500 eurolla, ja muutkin kärkisijat tuottavat vielä sievoisen summan. Viisivuotiaiden suomenhevostammojen finaalin voittajaa odottaa 30 000 euron palkintoshekki, mikä monen finalistin kohdalla tarkoittaisi voittosumman moninkertaistumista.

Lauantaina on jälleen jaossa myös jackpotrahaa, tällä kertaa 75 000 euroa. Kymppitonni vähemmän lisätään tänään illalla ratkeavan T65-kierroksen ylimmän voittoluokan jakosummaan, joten viikko on varsin pelaajaystävällinen.

Amatööriohjastajien Suomen mestari ratkeaa perjantaina Kuopiossa. Kisa aloitettiin sunnuntaina Ylivieskassa kolmella osalähdöllä, ja Sorsasalossa ajetaan loput neljä.

Tällä viikolla 72-sivuisessa 7 oikein -lehdessä ovat kaikkien manner-Suomen totoravien käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit tiistaihin asti. Lisäksi lehdessä on lähtölistoja Ruotsin pelikohteisiin sekä vihjeet Ruotsin T86- ja T75-peliin, joita tällä viikolla on kaksi. Lisäksi lehdessä on aakkosellinen hakemisto starttaavista hevosista ja poneista, 7 kysymystä -tietovisa, Nostalgia-sivu sekä menneen raviviikon mielenkiintoiset nostot Ravikierros-osiossa.

 

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan T-pelien sekä T86- ja T75-ravien kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa. 

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.