Kun ensi viikolla vie ystävänsä raveihin, tänään ilmestynyt 7 oikein -lehti kannattaa ottaa matkaan.

Tiistaina Teivossa, keskiviikkona Vermossa, torstaina Lahdessa ja perjantaina Seinäjoella kaksi pääsee sisään samalla lipulla. Pelivihjeitä sekä runsaan määrän tallikommentteja Teivoon, Vermoon ja Jokimaalle löydät 7 oikein -lehdestä, jossa on käsiohjelmasivut Suomen totoraveihin perjantaista seuraavan viikon torstaihin sekä pelilistoja Ruotsin raveihin perjantaista tiistaihin.

Oulu aloittaa 7 oikein -viikon lounasraveillaan, joiden käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit ovat luettavissa liitteestä. Perjantai-iltana jatkaa Forssan Pilvenmäki talvisessa hengessä. Lauantaina Oulun Äimärautiolla ajetaan Toto75-ravit, jotka ovat seurattavissa TotoTV:stä sekä MT-kanavalta, mikäli ei ehdi paikan päälle.

Maanantain Magic Monday-ravit ajetaan Porissa ja Lappeenrannassa, joissa on mielenkiintoiset kohteet. Vermon Toto64-raveissa on myös pelattavaa riittämiin.

Ranch Kelly palaa radoille torstaina, mutta kilpailu ei ole sen kauden päätavoitteita, ja pelimielessä lähdössä kiehtoo toinen kovamenijä.

7 oikein -lehdessä on lisäksi aina seuraavien 7 päivän starttihevoset aakkosjärjestyksessä roduittain, tietovisa sekä nostalgiasivu.

Lehti löytyy hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein täyttää pyöreät 30 vuotta, ja juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!