Einari Vidgrenin muistoajo kerää 4-vuotiaita lämminverisiä perjantaina Vieremälle. Lauantaina ravataan Joensuu-ajo sekä kylmäveristen Kuusivuotiskunkku Toto75-kierroksen loppuun.

Timo Korvenheimo laittaa perjantai-iltaan vahvan kolmikon, kun kaikilla on jo menestystä ikäluokkalähdöistä. Tuore pitkän matkan SE-tamma First Class Lady on kerännyt kokonaisuutena eniten rahaa, mutta Racing Boy on pärjännyt tällä kaudella parhaiten. Se hävisi Stakesissa ja Kouvolassa vain Mascate Matchille.

Kesäkuussa ennätyksensä kympin pintaan pudottanut Com Milton lähtee Joensuu-ajoon Stonecapes Queilan tavoin takarivistä. Suur-Hollolan kolmonen Big Headache sai arvonnassa numeron yksi, mutta onko paikasta etua?

Vixeli erottuu näytöiltään Kuusivuotiskunkussa ja noussee pitkästä takamatkasta huolimatta kärkeen, jos pystyy lähellekään samalle tasolle kuin kahdessa edellisessä startissaan.

Teivossa järjestetään tiistaina todellinen karsinta-ilta, kun finalisteja haetaan Pimara Cupiin, Tammakriteriumiin sekä lämminveristen Suurmestaruuteen. Kaikki loppukilpailut ovat ohjelmassa lauantairaveissa viikko kunkkareiden jälkeen.

Tänään ilmestyneen 7 oikein -lehden kotimaan ravien käsiohjelmasivut päättyvät Teivon kisoihin. Liikkeelle lähdettään Pihtiputaalta sekä Vermosta, ja mukana ovat luonnollisesti kaikki totoravit.

Lehdessä on lisäksi aina parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, menneen viikon nostot Ravikierros-osiossa, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä.

 

7 oikein -lehti palvelee sekä printti– että digituotteena.

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.