Vuoden 2020 ensimmäinen lehti on painettu ja se ilmestyy torstaina, jolloin ravataan Kouvolassa.

Arkipyhistä johtuvat poikkeusjärjestelyt aiheuttavat sen, ettei Kouvolan ravien lähtölistoja pystytä julkaisemaan Hevosurheilussa. Tämän vuoksi 7 oikein -lehden käsiohjelmasivut ovat ladattavissa TÄSTÄ.

Lehti kattaa kaikki kotimaan totoravit vihjeineen ja tallikommentteineen ensi viikon tiistaihin asti. Seuraava lehti ilmestyy sitten keskiviikkona.

Ruotsin raveista mukaan ehtivät torstain sekä lauantain kisat. Sitä ennen on vuorossa Axevallan uudenvuodenaaton 75-jättipottikierros sekä keskiviikon 86-kierros. Ne on lisätty vihjeiden kera digilehteen, joka on jo luettavissa. Digilehti kuuluu kaikkiin tilauksiin, ja ohjeet sen avaamiseksi löydät alta.

7 oikein -lehdessä on aina lisäksi starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon parhaat palat Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.