Lauantaina Teivossa on paljon pelissä, sillä kriteriumeissa on 2016 syntyneille suomenhevosille ja vuotta nuoremmille lämminverisille jaossa vuoden suurin palkintopotti.

Suomenhevoset juoksevat 122 550 euron palkintopotista, ja lämminveristen finaalitusina kisaa 241 875 eurosta. Voitto moninkertaistaisi useamman varsan tähänastiset tienestit.

Kotimaisen rodun finaalissa kolmikko Kinderi – Ville Kalle – Huisi Hemmo erottuu hieman, mutta lämminverikriterium on todella tasainen. Magical Princessillä ja Pekka Korvella on sisäradalta mahdollisuus hallita alusta loppuun, mutta haastajajoukko tulee antamaan jossain vaiheessa varmasti painetta tammasuosikille. Finaalin neljästä tammasta myös An-Dorra on ehdottomasti yksi voittoon pystyvistä.

Suurkilpailutunnelmaa on jo perjantaina Turun Metsämäessä, missä 2- ja 5-vuotiaat tammat karsivat ensi viikolla ajettaviin Kasvattajakruunu-finaaleihin. Nuorimman kilpailevan ikäluokan oriiden ja ruunien karsintoja ei tullut, vaan koko kymmenikkö pääsee suoraan loppukilpailuun.

68-sivuisessa 7 oikein -lehdessä ovat kotimaan totoravien käsiohjelmasivut sekä vihjeet ja tallikommentit tiistaihin asti. Lisäksi lehdessä on lähtölistoja Ruotsin pelikohteisiin ja vihjeet Ruotsin T86- ja T75-peliin. Lisäksi lehdessä on aakkosellinen hakemisto starttaavista hevosista ja poneista, Nostalgia-sivu, menneen raviviikon mielenkiintoiset nostot Ravikierros-osiossa sekä 7 kysymystä -tietovisa.

 

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan T-pelien sekä T86- ja T75-ravien kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa. 

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.