Otsikko ei viittaa millään lailla säähän, vaan Vermon tämän illan Toto64-kierrokseen, jolla helmikuussa jakamatta jäänyt lähes 220 000 euron potti kasvattaa ylimmän voittoluokan jakosummaa.

Väkivahvoja otteita esittänyt Selene Lune erottuu keskipitkällä matkalla kohteiden pankiksi. Mitä pitävämpi rata, sitä pidemmälle voimatamman ponnistus kantaa. Kannattaa siis seurata, miten päivän mittaan eri olomuodoissa tuleva sade vaikuttaa tilanteeseen.

Alimmassa sarjassa kilpaileva Suejedi aloitti kautensa perjantaina Porissa, jossa ehti hienolla kirillä toiseksi. Sen myötä osakkeet nousivat tälle illalle, kun lähtöpaikkakin on mainio.

“Suejedi oli paussilta kyllä hyvä”, valmentaja Mia Lamminen iloitsee. “Siltä tietysti nyt jotain odottelee, kun se oli noinkin hyvä pitkältä tauolta. Se tuntui treeneissäkin hyvälle jo ennen viime kisaa. Maanantaina kävin hevosella hölkkimässä, jossa sillä vaikutti kaikki olevan kunnossa. Pehmeä rata ei tätä suosisi. Lähdöstä olisi voinut varmaan kovempikin tulla. Lähtörata on hyvä meillä, joten lähtökohdat ovat hyvät. Suejedi on välillä lähtenyt ihan mukavastikin, mutta en usko sillä olevan mikään väkinäisyys, että keulaan pitäisi päästä.”

Tänään ilmestyneen 7 oikein -lehden listat lähtevät liikkeelle Vermosta ja päättyvät jälleen tiistaita isännöivän Teivon raveihin. Kaikista kotimaan totoraveista on tarjolla kattavat paketit vihjeiden ja tallikommenttien kera.

Lehdessä on lisäksi aina parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon nostot Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.