Tänään ilmestyneen 7 oikein -lehden käsiohjelmasivut lähtevät liikkeelle Vermosta. Kaustisella ajetaan suurkilpailuja perjantaina sekä lauantaina.

Tämän illan Toto64-pelissä on kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona reilu 120 000 euron jackpot. Avainhevoset kilpailevat alkupään kohteissa, sillä Kujanpään Jyräys ja Cavalier ovat keränneet selvästi eniten peliä.

Kaustisen perjantainen Toto65-kierros päättyy kahteen suurkilpailuun. Parvelan Retu tavoittelee suurena suosikkina Pikkupelimannin voittoa, ja sen jälkeen on vielä 5-vuotiaille lämminverisille tarkoitettu Isla-ajo, joka on avattu ensimmäistä kertaa myös muualla kuin Suomessa syntyneille. Tammat saavat 20 metriä etua.

Ravilauantain ohjelmassa on Festivaaliajo, jossa kohtaavat kansainvälisiä kisoja kolunneet Chief Orlando ja Next Direction.

Mikkeli isännöi torstaita. Myöhäisillassa ratkeaa Ruotsin puolella Halmstadissa Sprintermästaren-kilpailu, joka on 4-vuotiaiden uloslyöntikilpailu. Pääpelinä on tuolloin Toto75, ja samalla radalla jatketaan lauantaina jackpotin merkeissä.

7 oikein -lehti sisältää lisäksi viikoittain kilpailevien hevosten aakkosellisen listauksen, tietovisan 7 kysymystä, menneen viikon parhaat palat Ravikierroksella sekä kurkistuksen historiaan Nostalgiasivun myötä.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!