Lauantain 3.4. Klosterskogenin Toto75-kierros on siirretty Norjan vakavan koronatilanteen takia ajettavaksi Ruotsin Halmstadiin. Se toi ongelmia lauantain yhteispooliin.

Päätös siirrosta tuli suomalaisittain liian myöhään. Sääntöjen mukaan Veikkauksen on ilmoitettava kansainvälisestä yhteistotopelistä sisäministeriölle ja Poliisihallitukselle kirjallisesti viimeistään 14 vuorokautta ennen pelikohteen avaamista. Lauantain 3.4. kohteen siirto tehtiin vasta viime viikolla, joten kohteesta ei ollut mahdollista ilmoittaa sääntöjen määrittelemässä ajassa. Veikkaukselle ei myönnetty poikkeuslupaa kohteen toimeenpanemiseen, joten Halmstadin Toto75-peli ja muut yhteispoolit eivät ole lauantaina pelattavissa.

“Tämä on asiakkaiden kannalta todella harmillista, ja olemme siitä hyvin pahoillamme. Tarjoamme korvaavana pelikohteena kansalliset totopelit sekä pitkävetokohteita Halmstadin raveihin. Halmstadin raveista tarjotaan myös TotoTV-studiolähetys”, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna sanoo.

Kansallisen totopelin kohteen nimi on Halmstad Veikkaus. Kohteen pääpeli on Toto5, jossa on jaossa 20 000 euroa bonusrahaa. Päivän Duo-pelissä on myös jaossa 5 000 euroa bonusrahaa. Lisäksi kohteeseen pelataan Kaksaria kaikkiin lähtöihin ja Troikka-peli lähtöihin 9 ja 11.

Pitkävedossa on pelattavissa voittajaksi lähdön 3 mielenkiintoisinta hevosta ja muut vaihtoehto. Pitkävetokohteet tulevat pelattaviksi lauantaina noin klo 13.

Pääsiäisenä Ruotsissa ajetaan 75-ravit myös torstaina, perjantaina ja sunnuntaina.

Lähde: Veikkauksen tiedote

Toto-peleihin: