Superlauantai tarkoittaa illalla järjestettävää viikon päätapahtumaa, joka on jaettu eri puolilla Suomea sijaitsevien kahden raviradan kesken.

Kilpailut käynnistyvät Turussa ja Kuopiossa viiden maissa, ja vajaan kahden tunnin ajan ajetaan hyvillä palkinnoilla lähtöjä ja valmistaudutaan illan kohokohtaan – Toto75-kierrokseen, jota pelipuolella ryydittää 500 000 euron jackpot.

Oikea rivi on aikataulun mukaan valmiina noin puolitoista tuntia myöhemmin, jolloin myös kilpailutapahtumat päättyvät ja paikalle saapuneet katsojat voivat jatkaa iltaa muiden viihdykkeiden parissa.

Superlauantai on ohjelmassa neljä kertaa vuodessa, ja niihin liittyy olennaisesti iso pelipotti, joka houkuttelee myös satunnaisia pelaajia ravien pariin.

Tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä on kattavat käsiohjelmasivut lauantaille hyvien vihjeiden ja runsaiden tallikommenttien kera. Eikä pelkästään lauantaille, vaan joka ikiselle päivälle ensi tiistaihin asti, jolloin kisataan Tampereen Teivossa.

Vermosta lähdetään liikkeelle. Toto64-kierroksen pelipankiksi on nousemassa vahvan vireen löytänyt Lady Nightingale. Sen lisäksi viime viikolla kovan tasoitusennätyksen 14,7/2100 metriä tehnyt Promptus on kerännyt yli puolet lähtönsä pelimerkeistä.

“Promptus on aika tasaisessa lähdössä ja varmastikin ainakin ensimmäiset keulat ottaa. Mitä Tommi (Kylliäinen) juoksunkulusta miettii, sitä en tiedä. Jos Promptus on oma itsensä, miksei se voisi olla aika lähellä. Luulisin, että se parantaa startti alla, kun henget on nyt auki. Viime viikon startti ajettiin sillä ajatuksella, että katsottiin lähinnä, missä mennään. Virityksiä ei ollut silloin, eikä ole nytkään”, valmentaja Hanna Lepistö kertoo.

7 oikein -lehdessä on aina lisäksi parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon nostot Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.