HIFK:n raviliigavarsa Mascate Match on yli 300 000 euron tienesteillään maamme tämän vuoden rahatilaston ykkönen. Summa kasvaa vielä lauantaina, kun Turussa ratkotaan ikäluokan Kasvattajakruunut.

Tikulla on 30 000 euroa, ja Mascate Match on suuri suosikki viemään potin. Pekka Korven valmentamaa tammaa ajaa sairaslomalta äskettäin tositoimiin palannut Antti Teivainen, kun Korpi istuu itse omistamansa Arctic Emman kyytiin.

Muillakin Raviliigoilla riittää jännitettävää, sillä kahdessa finaalissa kilpailee yhteensä viisi liigavarsaa. Lahden Pelicansin hankkima Piece Of Glory säväytti tammojen toisessa välierässä nappaamalla uransa avausosuman komealla ennätystuloksella.

Metsämäen ohjelmassa on myös vanhempien hevoset avoimet ryhmäajot, joista kylmäveristen lähtö kuuluu Kavioliigaan. Mukana on vain kuusi hevosta, eikä osakilpailu ole mukana Toto75-kierroksella.

Peleissä isoimmat panokset laitetaan Magic Monday -kierrokselle, johon tulee 50 000 euron jackpot. Niitä on joulukuun aikana tarjolla muutenkin tiuhaan. Parhaat vihjeet ja taustatiedot saat helposti 7 oikein -lehdestä, joka ilmestyy keskiviikkoisin.

Postilakon vuoksi digilehti on ilmainen, ja uusin numero on jo luettavissa Hevosurheilun verkkosivuilla.

Lisätietoja lakon vaikutuksesta löytyy päivitetystä jutusta.