Ensimmäiset remontin jälkeiset ravit sujuivat tammikuussa positiivisissa merkeissä, mutta lauantaina paine kasvaa, kun kunnostettu rata vihitään Mikkelissä virallisesti käyttöön viikon päätapahtuman yhteydessä.

Lämminveriset kamppailevat Kavioliigan toisen jakson viimeisessä osakilpailussa vielä pisteistä ja paikoista seuraavan lauantain Grand Prixiin, joka järjestetään Lahdessa. Pistepörssin kärki on paikalla varmistelemassa asemiaan, mutta esimerkiksi tauolta palaavalla Willow Pridellakin on vielä täysi mahdollisuus päästä mukaan Jokimaalle.

Tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä on kahdeksan sivun kattaus Mikkelin raveista. Raveja järjestetään toki muinakin päivinä. Vermossa illalla ajettavan Toto64-kierroksen suurimmaksi suosikiksi on päivän pelijakauman perusteella nousemassa Heporix, vaikka se on hävinnyt edellisissä kohtaamisissa Synerille.

Lehden vihjeissä luotetaan Thai Profitiin, joka voitti viimeksi kuolemanpaikalta ja pääsee nyt matkaan hyvistä asemista.

“Thai Profit on saanut kerrankin hyvän lähtöpaikan auton takaa. Teivossa ruuna jyräsi takamatkalta ykköseksi, kun oli sellainen keulahevonen, että Santtu Raitala uskalsi ajaa rinnalle. Joskus tämä on antanut kuolemanpaikalta periksi. Keulaan tuosta on varmaan yritettävä. Kyllä Thai Profit lapulle kuuluu, mutten minä sitä varmaksi laittaisi. Sijoitukseen kolmen joukossa olisin tyytyväinen”, omistaja ja valmentaja Kimmo Ahola sanoo.

Käsiohjelmasivujen lisäksi saat kaikkiin kotimaan totoraveihin perustellut vihjeet ja runsaat tallikommentit yksissä kansissa, kun hankit 7 oikein -lehden, jossa on aina lisäksi parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon nostot Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.