Kotimaan pääravit ravataan tälläkin viikolla Helsingissä ja Kuopiossa. Sorsasalossa nähdään lauantaina muun muassa Kavioliigan huipennus, kun viime syksynä käynnistynyt kausi päätyy kolmansiin GP-lähtöihin.

Sekä lämminveristen että kylmäveristen osalta mestarihevonen on jo selvillä. Grainfield Aiden ja Pyörylän Paroni varmistivat voittonsa jo aiemmin. 20 000 euron ykköspalkinnot houkuttelivat kärkihevoset Kuopioon. Lissun Eerikki, Ellin Sisu ja viimeksi Forssassa voittanut Jokivarren Kunkku tulevat mukaan voittotaistoon. Grainfield Aidenille heitettänee vahvin haaste Willow Priden ja Mas Champin toimesta. Don Wiliamsillakin on sanansa sanottavana.
Valmentajien pistepörssin osalta ratkaisut tapahtuvat vasta Sorsasalossa. Markku Niemisen ja Leo Mönttisen ero on vain neljä pistettä. Niemisellä Kavioliiga-lähdöissä starttaa kaksi hevosta, kun Mönttiselle pisteitä kerryttää vain Pyörylän Paroni.

Lauantairavien pääkilpailuna on nelivuotiaille Suomessa syntyneille lämminverisille tarkoitettu Kuopio Stakes. Sprintterifinalistit karsitaan lähdöissä 2 ja 3. 29 000 euron finaali ravataan T75-kohteiden keskellä lähdössä 8. Vuodesta 1987 ajettuun kilpailuun on saatu tammavoittaja vain neljästi. Onko nyt An-Dorran tai Magical Princessin vuoro?

Toto75-2 on kolmevuotiaiden SHKL Cupin finaali, jossa voittajalle on tarjolla 10 000 euroa.

Pelillistä pähkinää on tarjolla keskiviikkoillan Toto65-kierroksella. Mikäli löytyy vain yksi peruspanoksella pelattu oikea rivi, 150 000 euron takuupotti laukeaa. Lauantaina molemmissa Kavioliiga GP -lähdöissä on kaksarissa 5 000 euron bonus.

Isoin ekstraraha on tarjolla Ruotsin 75-pelissä. Umåkerin kierroksella täysosumille on jaossa 2,85 miljoonaa euroa lisärahaa. ATG:llä on jo keskiviikkona jakcpot, kun Solvalla ja Norjan Bjerke isännöivät 86-kierrosta. Ylimmän voittoluokan pottiin lisätään lähes 790 000 euroa.