Tänään on kuukauden ensimmäinen keskiviikko, Runebergin päivä, 7 oikein -lehti on ilmestynyt ja Toto64-pelissä on lähes 166 000 euron jackpot.

Tuuskanen on kerännyt aamupäivällä ainoana yli 50 prosentin kannatuksen, eikä silläkään ole ihan yksinkertainen tehtävä. Tammatähden suosikki Vuvuzela ja kierroksen päättävään lämminveristen kolmen kilometrin kisaan vahvimpana voittajaehdokkaana lähtevä Sahara Sandstorm tulevat kannatusluvuissa seuraavina.

Viidennessä kohteessa monen ideaksi nousee Sultan Journey, jonka odotetaan parantavan starttien myötä.

“Sillä on ollut huonoja lähtöpaikkoja, mutta nyt on sattunut hyvä paikka”, Esa Holopainen iloitsee. “Hevosen kunnossa ei pitäisi mitään vikaa olla, vaikkei se ehkä hokkikengässä ole ollut aivan parhaimmillaan. Mikkelissä oli vaihteleva rata, kun takasuora oli kova ja etusuora kolme sekuntia hidas. Takasuoralla kun läksin kiriin, se lähti tosi hyvin, mutta kun pehmeälle tultiin, se uuvahti siihen. En moittisi hevosta hirveästi siitä. Se lähtee normaalisti aika hyvin matkaan ja varmaan helpomman juoksun saa nyt. Jos se pääsee suhteellisen helposti keulaan, siitä ajan, koska hevonen on vapaalta radalta tehnyt parhaat juoksunsa.”

Vermossa kilpaillaan myös lauantaina, jolloin Toto75-peliin tulee 75 000 euron jackpot. Pääradan molempiin raveihin, kuten kaikkiin muihinkin kotimaan totoraveihin, saat käsiohjelmasivut, perustellut vihjeet ja runsaat tallikommentit yksissä kansissa tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä, jossa on aina lisäksi parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon nostot Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.