Ylivieskassa ratkotaan perjantain ja lauantain kaksipäiväisissä raveissa maan paras kylmäveriruuna. Ruunaruhtinaaksi kruunataan 1600 ja 2600 metriä nopeimmin selvittävä osallistuja.

Oslon valloittaja Polara lähtee kilpailuun selvänä suosikkina, mutta harha-askeliin ei ole varaa. Antti Tupamäen suojatti arvottiin perjantain lyhyellä matkalla takariviin, ja toisena päivänä paikka on sitten eturivin parhaimmistoa.

Tiukimmin laittanevat kampoihin Josveis sekä tänään ilmestyneen 7 oikein -lehden kansikuvaan päässyt Diktaattori, jonka montélähdöt ratsastanut Karoliina Sinkkilä edustaa Suomea montéohjastajien PM-kilpailussa yhdessä Jenni Kaijan ja Nelly-Janiika Korpikosken kanssa.

Kolmipäiväiset monté- sekä amatööriohjastajien PM-kilpailut käydään Mikkelin tiistai-, Vermon keskiviikko- ja Lahden torstairaveissa. Montéssa osalähtöjä ajetaan neljä, amatöörit kohtaavat viidesti ja mestarit on selvillä Jokimaalla ennen illan Toto5-kohteita. Amatöörien mestaruudesta kisaavat kotimaasta Veli-Matti Kangasluoma, Hannu Korpi ja Janne Räisänen.

7 oikein -lehti on mukana mestaruusjahdissa. Mikkelin ja Vermon käsiohjelmasivujen välistä löytyy seurantataulukko, jota on helppo täyttää kilpailun edetessä.

Hae oma lehtesi hyvin varustetusta lehtipisteestä tai tilaa edullisesti kotiin kannettuna. Muista myös digilehti!