Kun urheiluvedonlyönnin tarjonta on maailmanlaajuisesti romahtanut, Ruotsin ravit vetää pelaajia koko ajan enemmän. Veikkauksen kautta rahojaan T-peleihin panostavien pelaajien määrä on noussut jo ennätyslukemiin.

Pelitarjonnan laajentaminen ja ravien näkyvyyden lisääntyminen ovat Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikön Juha Ahjolinnan mukaan mahdollistaneet kasvun.

”Ravien näkyvyys on tällä hetkellä Veikkauksen historian isointa omissa kanavissa. Ruotsin ravit on näkyvillä vähintään urheilupelaajille päivittäin Veikkaus.fi etusivun paraatipaikalla, jonka lisäksi sisältöihin ja lähetyksiin on panostettu valtavasti.”

”Suomen ravien tauon alettua T-pelien pelaajamäärä saatiin normaalille tasolle lähes välittömästi, ja nyt mennään jo normaalien tasojen yläpuolella. Jos näkyvyyden, trendin ja huikean pelillisen tarjonnan mukaan katsotaan, niin tällä viikolla kolkutellaan viime kuninkuusravien ennätyksellisiä tunnistautuneena pelanneiden T-pelaajien määrää. Vaihtoa ja pelikatetta on pystytty tekemään budjetin mukaisesti T-peleissä, vaikka kotimaan ravit on ollut tauolla.”

Veikkauksen omien poolien avaaminen niihin Ruotsin pelikohteisiin, joissa pelaaminen ei ole mahdollista yhdessä muiden maiden kanssa, on paikannut siltä osin tilannetta hyvin.

”Lähtökohtaisten totopelien pelaajamäärät ja vaihto koki isomman kolauksen Suomen ravien tauon alkamisen takia, varsinkin kun lähtökohtaisten pelien pelaaminen ei ollut mahdollista kaikkina päivinä Ruotsin raveihin”, Ahjolinna taustoittaa. ”Pelaajamäärät on ollut kasvussa lähtökohtaisiin peleihin, kun tarjontaa alettiin laajentaa mm. omiin pooleihin, ja lähtökohtaisten pelien muutoksilla on saatu lähtötilanteeseen verrattuna noin 100 000 euron kasvu viikoittaiseen pelikatteeseen.”

Viime viikolla mukaan otettiin myös Australian ravit. Ruotsin peliyhtiö ATG vetää yhteispohjoismaista poolia, johon Suomesta on panostettu tavoitteita enemmän.

”Aamupäivä on ollut aiemmin tyhjä kohta, ja Australian kohteille on löytynyt kysyntää yli odotusten”, Ahjolinna iloitsee. ”Vaihdot oli viime viikolla päivittäin kasvussa, vaikka ensimmäisenäkin päivänä vaihtotavoite ylitettiin heti selkeästi.”