Kahden pääpelin viikonloput jatkuvat, kun Torniossa järjestetään lauantaina Toto76-kierros ja Vermo isännöi seuraavana päivänä pohjoismaista Toto75-peliä.

Molemmat tapahtumat ovat vahvasti kansainvälisiä. Sekä Ruotsin että Norjan pohjoisosien valmentajat ovat bonganneet rajakaupungin hyvät palkinnot, eivätkä pelaajat pääse helpolla. Kannustinta peliin tuo kuitenkin Mikkelin vaikean rivin seurauksena syntynyt jackpot.

Vermon sunnuntairavien pelit pyörivät Ruotsin peliyhtiön ehdoilla. Palautusprosentit poikkeavat jonkin verran kotimaisista lukemista, ja pelisapluuna kaikkinensa on hieman erilainen.

Sunnuntain Toto75 käynnistyy ravien lähdöstä viisi, joka laitetaan kuitenkin matkaan tuttuun aikaan puoli neljältä. Toto4 isketään heti ravien alkuun, ja Toto5 kulkee loppuvaiheessa käsi kädessä pääpelin kanssa. Troikka on jokaisessa lähdössä.

Vapun jälkeen tänään keskiviikkona ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä Vermon ratanumero on virheellinen, sillä Ruotsin pelien takia oikea ratanumero näissä raveissa on 50.

Kaikki kotimaiset ravit vihjeineen ensi maanantaihin asti, paljon lähtölistoja Ruotsin raveihin sekä runsaasti tallikommentteja. Kaiken tämän saat yksissä kansissa, kun kipaiset ostamassa tuoreen 7 oikein lehden tai tilaat sen edullisesti kotiin kannettuna!