Keskiviikon Toto65-jackpotit jatkuvat. Lauantaina on Ruotsin Toto75-pelissä jälleen mukavasti 2,6 miljoonaa euroa lisärahaa tarjolla.

Suomen Toto75-kierros ajetaan Jyväskylän Killerillä, jossa ratkeavat niin 4-vuotiaiden lämminveristen Kasvattajakruunu-sankarit kuin 5- ja 6-vuotiaiden suomenhevostammojen Tammaderbyn voittaja. Kaikki kolme rahakasta finaalia ovat kohteina Toto75-kierroksella.

Vihjeet, tallikommentit ja käsiohjelmasivut 9 Suomen Toto-raveihin, pelilistat 7 Ruotsin raveihin sekä vihjeet illan Ruotsin T86- ja lauantain T75-kierrokselle löytyvät juuri ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä. Tällä viikolla lehdessä on 60 sivua.

7 oikein -lehdessä on lisäksi aina Ravikierros-aukema, jossa nostot menneen raviviikon parhaista paloista, Nostalgia-sivu, tietovisa 7 kysymystä sekä aakkosellinen hakemisto starttaavista hevosista.

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan T-pelien sekä T86- ja T75-ravien kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa. 

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.