Kevätaurinko on sulatellut ratoja etelämpänä – rospuuttoaika on käsillä. Se tietää, että mennään kovaa vauhtia kohti kesäkelejä, jolloin myös kenkiä voidaan alkaa riisua.

Takuutalvisia olosuhteita tarjoavat tulevalla viikon ravijaksolla muun muassa Joensuu ja Tornio. Linnunlahdella ravataan lauantaina mielenkiintoinen Toto75-kierros, jossa radalle palaa useampikin pelihevonen. Näistä mainittakoon St. Leger -voittaja MAS Champ sekä Peanuts, jonka piti esiintyä jo Killerillä, mutta jätti ravien siirtymisen vuoksi startin väliin.

Joensuussa käynnistyy Kavioliigan viimeinen etappi kylmäveristen osalta. Viime lauantaina ajettiin GP-lähdöt, ja joitakin Tampereella nähtyjä hevosia on mukana myös Linnunlahdella. GP-finaaliin yhtenä suosikkina startannut Kartier saa nyt mahdollisuuden paikata Teivon laukkojaan. Lähtö on samalla Sanomalehti Karjalainen -lähtö, jonka voittajalle on luvassa 12 000 euroa. Haastetta on luvassa muun muassa Koskelan Akselin ja Pyörylän Paronin suunnalta. Ellin Sisu palaa myös mukaan 75-lähtöihin reilun vuoden paussin jälkeen.

Tornion Laivakankaalla on ajettu viimeksi syyskuun lopussa. Sunnuntaina ohjelmassa on 11 lähtöä. Toto5-kohteet ajetaan täydellä hevosmäärällä.

Vermossa starttaa keskiviikkona SHKL Cup kolmevuotiaiden lämminveristen osalta. Nelivuotiaiden suomenhevosten karsinnat alkavat huhtikuun alussa Lahdesta. Keskiviikkona ajetaan myös Vermon TalviCup -karsintoja vahvana runkona Toto65-pelissä, jossa jaossa on tavoittelemisen arvoinen 65 000 euron jackpot.

Uunituore 7 oikein -lehti ilmestyi tänään. Lehti toimii käsiohjelmana, josta löydät myös vihjeet ja tallikommentit kaikkiin Suomen ravitapahtumiin. Ruotsin raveja on tässä lehdessä mukana seitsemän.

Haluatko 7 oikein -lehden kotiin kannettuna?
Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin ja Tanskan T-pelien kohdelähtöjen sekä Norjan kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.