Ravikuningattaren ennakkospekulointi on täynnä jännitystä, kun Saaga S ja Carmela tarjoilevat huikeita esityksiä ottaessaan mittaa toisistaan.

Edellisen kerran kohdatessaan kolme viikkoa sitten tammat tarjosivat todellisen kaksintaistelun. Carmelan pidettyä keuloja hallussaan teki hallitseva kuningatar ja rankingin ykkönen Saaga S huiman nousun kolmatta riviä kuolemanpaikalle. Carmela joutui taipumaan Saaga S:n kivikovan kunnon edessä.

Tänään Vermossa saatiin uusintaottelu A.V. Marttilan Tammasarjassa mailin matkalla. Viimeiseen kaarteeseen saavuttaessa oli selvää keiden välillä voittotaistelu käydään. Carmela piti jälleen kärkeä hallussaan ja Saaga S pinkaisi kolmatta nousuun. Periksiantamattomasti molemmat tammat tulivat maalisuoraa rinta rinnan, vuorotellen toisiaan askelen johtaen. Lopulta Carmela pinnisti turvan verran edelle ja ohitti paalun ensimmäisenä. Molemmille kellotettiin aika 22,5.

Carmelaa ohjastanut Esa Holopainen ihasteli molempien hevosten juoksua.

“Saaga S tuli pitkään kolmatta rataa ja olin varma, että se menee ohi. Mutta Carmela piti pintansa tiukasti, todella hienot suoritukset molemmilta. Kyllä nämä ovat hienoja tammoja!”

Kuninkuusraveihin on 50 päivää aikaa ja mikäli meno jatkuu samanlaisena, on ravien ystäville luvassa jäätävän kovaa suomenhevoskamppailua.

T65-lähtöjen voittajat

T65-kohde/voittaja, arvo

  1.  7 Classify Tof,   3,60
  2.  5 Tea Cake,   5,60
  3.  5 Shadow of Brisbane,   6,90
  4.  7 Twigs Voici,   8,90
  5.  2 Extreme Luca,   11,00
  6.  6 Carmela,   12,30

Voitto-osuudet:
6-oikein 12,30€
5-oikein ei voitto-osuutta

T65-vaihto: 282 871,20€