Vuoden toinen 7 oikein -lehti on ilmestynyt 60-sivuisena.

Kotimaassa ravataan tänään illalla Kuopiossa sekä Porissa, mutta sitä ennen monet suomalaiset suuntaavat Pohjois-Ruotsiin Bodenin radalle, jossa kahdeksassa lähdössä on noin 2500 euron ykköspalkinto.

Bodenin listat aloittavat Ruotsin ravien viisipäiväisen kattauksen, joka sisältää viikonlopun 75-kierrokset vihjeineen. Suomessa päätapahtuma järjestetään Tampereen radalla Teivossa. Kohteina on neljä tasoitusajoa ja lähes täydet lähdöt, joista riittää ideaa jokaiseen makuun. Teivon talvikierrokset ovat olleet usein vaikeita, eikä osuman tullessa tarvitse nytkään tyytyä kahvirahoihin.

Kaustisen Nikula avaa kautensa sunnuntaina, ja Magic Monday -kierroksen tarjoavat Jyväskylän Killeri sekä Turun Metsämäki. Tiistaita isännöi Oulun Äimärautio, ja keskiviikkona jatkuu uunituore Toto64-peli maan pääradalla Vermossa. Kotimaan osuun päättyy Lahden Jokimaan torstairaveihin.

Muistathan, että digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin ja on luettavissa jo torstai-illasta lähtien. Digilehteen lisätään myös Ruotsin keskiviikkoisen 86-kierroksen lähtölistat vihjeineen viimeistään ravipäivän aamuna.

Hyvin varustetut lehtipisteet myyvät 7 oikein -lehteä, jonka voit tilata myös edullisesti kotiin kannettuna!

 

Saitko kotiisi kaksi 7 oikein -lehteä?

Muutamille tilaajille lähti painosta tuplamäärä lehtiä tällä viikolla, mutta nyt virhe on korjattu, eikä tilaajien tarvitse reagoida asiaan.