Ensimmäinen Superlauantai on vuorossa huomenna. Vihjeitä ja kattava annos tallikommentteja pelipähkinän ratkaisemiseen löytyy tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä.

Turussa ja Kuopiossa tapahtumat alkavat jo klo 16.30, ja Toto75-pelin palautusaika päättyy klo 19.00. Ennen puolen miljoonan euron jackpotilla terästetyn T75:n alkuakin pelattavaa riittää, sillä sekä Turussa että Kuopiossa on ratakohtainen Toto4. Kuopion Toto4-kohteissa juoksevat mm. Ellin Sisu ja Josveis, ja Turussa Shadow Of Brisbane kohtaa T.Rexin, joten urheilullista tasoakin on riittämiin.

Myös maanantain Magic Monday -raveihin Ouluun ja Tampereelle 7 oikein -lehdessä on tarjolla runsaasti tallikommentteja.

Perjantain lounasravit klo 12.00 alkaen ajetaan Joensuussa. 7 oikein -lehden vihjeet ja tallikomentit voi lukea täältä.

Lehdessä on kaikkien Suomen Totoravien perjantaista torstaihin lisäksi Ruotsin pelilistoja sekä vihjeet Ruotsin lauantain ja sunnuntain Toto75-raveihin. Lisäksi lehdessä on aina seuraavien 7 päivän starttihevoset aakkosjärjestyksessä roduittain, 7 kysymystä -tietovisa sekä nostalgiasivu, jossa muistellaan menneitä lauantairaveja jopa 40 vuoden takaa.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!