Uusi 7 oikein -viikko avataan tänään Lappeenrannan Toto65-kierroksella. Tulevan superlauantain Toto75 tarjoaa peliherkkua, kun Vermon ja Sorsasalon yhteisesti isännöimällä kierroksella on potissa iso nippu ektrarahaa, peräti puoli miljoonaa euroa.

Lappeessa keskiviikkoillan pelatuimmiksi hevosiksi noussee Toto65:n kakkoskohteen Ierikka ja päätöskohteen Quick Vald. Ruotsin T86:n ratkaisuhevoset, Haitkin Am ja Gorm, juoksevat Bergsåkerissa.
Suomalaisista naapurimaan kierroksella kohtaavat muun muassa Katja Melkon BWT Echo ja Jonna Irrin Majestic Man. Ruotsissa jackpotissa on yli 720 000 euroa.

Kylmäveristen Suomen Cupin karsintoja jatketaan torstaina Lahdessa. Jatkoon jo juostuista karsinnoista ovat selvittäneet tiensä Hipsun Poju, Melkeri, Hissun Turbo sekä Kruunun Prinssi. Perjantaina vuorossa on Turun Metsämäen T5- ja Oulun Äimäraution T4-kierrokset. Ylivieska taas avaa ravikautensa sunnuntaina, jolloin pyörähtää käytiin myös amatööriohjastajien SM-liiga.

Uunituore 7 oikein -lehti on koonnut yksiin kansiin kotimaan vihjeet ja tallikommentit lähtölistojen oheen. Ruotsin osalta vihjeet löytyvät keskiviikon ja lauantain kierroksille.

Haluatko 7 oikein -lehden kotiin kannettuna?
Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin ja Tanskan T-pelien kohdelähtöjen sekä Norjan kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.