Suomenhevoset nousevat päärooliin viikon kotimaisissa raveissa, kun Rovaniemellä ja Kajaanissa järjestetään suurkilpailut.

Helatorstaina ravataan myös Kokkolassa sekä Mikkelissä, mutta neljältä käynnistyvät pohjoisen kisat keräävät suurimman huomion myös pelipuolella, kun ohjelmassa on ylimääräinen Toto65-kierros.

Ravit huipentuvat volttilähetyksellä matkaan laitettavaan 2600 metrin Kirppu-ajoon, jonka paras kuittaa peräti 15 000 euroa. Suosikkina starttaa kahtena edellisenä vuotena Rovaniemellä juhlinut Tähen Toivomus.

Kolmas peräkkäinen täysosuma on haussa myös Välähdyksellä, kun Ville Korjus suuntaa sen kanssa lauantaina Kajaaniin. Kainuu-ajon voitosta maksetaan kymppitonni.

Raveja järjestetään nyt vilkkaasti ympäri Suomea, ja kaikkien totoravien käsiohjelmasivut saat yksissä kansissa tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä, jossa on mukana myös tärkeimmät palat Ruotsin raveista.

7 oikein -lehti sisältää lisäksi viikoittain kilpailevien hevosten aakkosellisen listauksen, tietovisan 7 kysymystä, menneen viikon parhaat palat Ravikierroksella sekä kurkistuksen historiaan Nostalgiasivun myötä.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!