Mielenkiintoiset Oulu Expressit sekä Kavioliigakauden 2020 – 2021 avaus ovat lauantain kohokohdat Äimärautiolla. Toto75-peliä vauhdittaa 75 000 euron jackpot.

Kolmevuotiaiden lämminveristen ja vuotta vanhempien suomenhevosten Oulu Expressissä ei ole yhtä suurta suosikkia, vaikka toki parhaat erottuvat. Finaaleissa luodaan ennakkoasetelmia ikäluokan suurimpaan testiin kriteriumiin, jonne toki lämminveristen puolella on tulossa useampia mielenkiintoisia varsoja Oulussa kilpailevien lisäksi.

Tammat ovat ikäluokassa 2017 olleet erittäin hyviä, ja OEX-suosikki onkin Magical Princess. Pekka Korpi haluaa ajaa sisärataa ja valitsi tammalleen ykkösradan. Se ei välttämättä tarkoita keulajuoksua, sillä Markku Niemisen tallin kaksikko Star Town KempBetty Roof säntää vinhasti liikenteeseen. Jälkimmästä ajaa Hannu Torvinen, kun aiemmat startit ovat valmentajan käsialaa. Unohtaa ei sovi myöskään An-Dorraa, vaikka sen tehtävä radalta 12 ei olekaan helppo.

Suomenhevosten finaalissa Kinderi ja Ville Kalle vievät valtaosan peliprosenteista, mutta niiden takana vaanii nälkäinen haastajalauma.

Myös Ruotsissa on mielenkiintoinen viikko sekä pelillisesti että urheilullisesti. Tänään Toto86:ssa on peräti 2,2 miljoonaa ekstrarahaa täysosumille, ja odotettavissa on huima potti. Perjantaina Solvallassa karsitaan Ruotsin Kriteriumin ja Oaksin finalistit. Sekä tammojen Oaksissa että itse kriteriumissa ajetaan kuusi täyttä 12 hevosen karsintaa.

Suomen kaikkien totoravien käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit tiistaihin asti ovat tänään ilmestyneessä 64-sivuisessa lehdessä. Lisäksi 7 oikein -lehdessä on lähtölistoja Ruotsin ja Norjan pelikohteisiin sekä vihjeet Ruotsin T86- ja T75-peliin. Niiden lisäksi lehdessä on menneen raviviikon parhaat palat Ravikierros-osiossa, starttaavien hevosten aakkosellinen hakemisto, 7 kysymystä -tietovisa ja Nostalgia-sivu.

 

Muistathan, että kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan T-pelien sekä T86- ja T75-ravien kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa. 

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.