Ravivuosi kääntyy joulukuulle. Kilpailullisesti ja pelillisesti viikko tarjoaa jännitettävää. Katso ravien käsiohjelmat ja totovihjeet tänään keskiviikkona 25.11. ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä.

Syksyn suurkilpailut jatkuvat lauantaina Seinäjoella, kun kolmevuotiaat ottavat mittaa toisistaan Kasvattajakruunu-finaaleissa. Tasokkaissa lähdöissä tammat sekä oriit ja ruunat juoksevat tuntuvista ykköspalkinnoista. Ketkä jatkavat nelivuotiskaudelle 30 000 euroa muhkeammalla voittosummalla? Lauantain 75-pelissä on pelaajille jaossa 75 000 euroa extrarahaa. Jackpot on tarjolla myös keskiviikkona Vermossa. Kaviouralla nähdään muun muassa kylmä- ja lämminveristen tammojen kamppailu tammatähteydestä.

Uunituore 64-sivuinen 7 oikein -lehti kasaa yhteen vihjeet, tallikommentit sekä käsiohjelmasivut kaikkiin kotimaan kymmeneen totoravitapahtumaan ensi viikon tiistaihin asti. Lehdestä löytyvät pelilistat Ruotsin pääraveihin sekä vihjeet keskiviikon Toto86-peliin sekä lauantaina Solvallassa ajettaviin, suomalaisittainkin mielenkiintoisiin 75-finaaleihin. Ruotsin raviviikkoon mahtuu myös perjantaina Solvallassa ajettava huippunelivuotiaiden Solvalla Grand Prix.

Millaisissa merkeissä viime viikon ravikierros juostiin? Entä mitä kirjataan tipsivihkoon tulevia startteja varten? Lue nostot – priimukset ja pettymykset menneistä totoraveista 7 oikein -lehdestä.

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan T-pelien sekä T86- ja T75-ravien kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa. 

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.