Tammikuun viimeinen Toto75-kierros ajetaan lauantaina Lappeenrannassa, missä karsitaan vielä osallistujia seuraavan viikon T75-finaaleihin. Lähdöt ovat kauttaaltaan kovatasoiset, ja hyvät vinkit sekä runsaan määrän tallikommentteja niihin löytyy tänään ilmestyneestä 7 oiken -lehdestä.

Eletään Prix d’Amérique -viikonloppua, ja Pariisiissa on huippuravit sekä lauantaina että sunnuntaina. Parasta kotimaista raviurheilua on puolestaan tarjolla Lappeessa. Viime viikon Toto75-sankarit Josveis ja Aatsi kohtaavat kovimmassa kylmäveristen koitoksessa, ja lämminveristen puolella Seinäjoen voittajista Roberto Diver jatkaa voittoputkeaan. Lappeessa tekee Suomen debyyttinsä Pajas Face, joka hopeadivisioonassa saa vastaansa mm. Shadow Of Brisbanen ja Ypäjä Hereiamin.

Tiistaina itäisen Suomen radoista ajaa Joensuun, jonne 9 lähtöön saatiin mukaan yhteensä vain 82 hevosta. Laatua niissä kuitenkin on, sillä Linnunlahdella palaa tauolta viime kaudella mm. Joensuu-ajossa loistanut Atupem.

Tämän viikon 52-sivuisessa 7 oikein -lehdessä on kaikkien kotimaan totoravien käsiohjelmasivut vihjeineen ja tallikommentteineen. Lisäksi tarjolla on kattaus Ruotsin raveja lauantain ja sunnuntain T75-vihjeiden kera.

7 oikein -lehdessä on aina nostalgiasivu, viikon starttihevoset aakkosjärjestyksessä sekä tietovisa. Löydät lehden hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein täyttää 30 vuotta, ja juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!