Turun Metsämäen vuoden päätapahtuma on käsillä ensi viikonloppuna, kun ravataan Pohjoimaiden mestaruuksista.

Montén mestaruudet jaetaan kotimaimaisin voimin, mutta kylmäverimestaruuteen saatiin viisi hevosta ulkomailta. Smedheim Solan on tuttu vieras Suomessa ja ehkä suurin uhka vahvalle suomalaisjoukkueelle, jota johtaa ravikuningas Evartti.

PM-viikonloppu jatkuu sunnuntaina, jolloin päälähtöinä ovat kolme Kasvattajakruunufinaalia. Sekä 2- että 3-vuotiaiden tammojen finaalit ovat kohteina päivän pääpelissä, joka suurkilpailupäivän vuoksi on sunnuntaille poikkeuksellisen Toto65.

Viikon ensimmäinen Toto65 pelataan tänään Vermoon. Mielenkiiintoa kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona on normaalia enemmän, kun ylimmän voittoluokan jakosummaan lisätään 65 000 euroa. Kohdelähdöt ovat mielenkiintoiset, eikä voitto-osuus jääne kymppeihin.

Toissapäivänä taas käynnistynyt Magic Monday jatkuu Kaustisella ja Kouvolassa, joissa molemmissa on täydet ja mielenkiintoiset kohdelähdöt. Odotettavissa on mukava vaihto ja ehkä jälleen muhkea pottikin.

7 oikein -lehdessä ovat kotimaan totoravien käsiohjelmasivut sekä vihjeet ja tallikommentit ensi tiistaihin asti. Lisäksi lehdessä on lähtölistoja Ruotsin pelikohteisiin ja vihjeet Ruotsin T86- ja T75-peliin. Tarjolla on myös aakkosellinen hakemisto starttaavista hevosista ja poneista, menneen raviviikon parhaat nostot Ravikierros-osiossa, Nostalgia-sivu sekä aina mielenkiintoinen 7 kysymystä -tietovisa.

 

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan T-pelien sekä T86- ja T75-ravien kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa. 

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.