Vermo isännöi keskiviikkoa taas ensi viikosta lähtien, mutta tänä iltana rivi ratkeaa Tornion Laivakankaalla.

Kohteissa kilpailee paljon hevosia Ruotsin puolelta, mutta suurin suosikki on supisuomalainen Herra Heinämies. Se on tehnyt tauon jälkeen lupaavat esitykset, ja ennätykseen perustuvassa sarjassa tehtävä näyttää sopivalta.

“Herra Heinämies on ollut hyvä. Tuntuu, että se menee koko ajan vielä parempaan suuntaan. Uskon sen olevan meidän paras sauma Torniossa”, valmentaja Antti Ojanperä vakuuttaa.

Nordic Kingiä ei tänä vuonna järjestetä, mutta Powerparkin radalla Härmässä riittää silti tasokkaita lähtöjä niin juhannusaatolle kuin lauantaille, jolloin ajetaan Toto75-kierros.

Ensi viikko alkaa juhannusta tiiviimmällä ravitarjonnalla, mutta hevosia riitti kaikkiin raveihin runsain mitoin. Kaustisen tiistai-illassa on kylläkin vain yhdeksän lähtöä, mikä johtuu siitä, että 4-vuotiaiden suomenhevosten Pikkupelimanniin ilmoitettiin vain yksitoista kilpailijaa ja se ajetaan heinäkuussa suoraan finaaliina.

Karsintoja raveista silti löytyy, sillä nouseville lämminverisille suunnattu erikoiskilpailu houkutteli osallistujia kolmen erän verran. Loppukilpailu ajetaan heinäkuun viikonloppuna 4000 euron ykköspalkinnolla.

Kaikkien kotimaisten totoravien käsiohjelmasivut, kattavat vihjeet ja tallikommentit saat yksissä kansissa tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä, jossa lisäksi myös aina parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, menneen viikon nostot Ravikierros-osiossa, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä.

Voit nyt tilata näytenumeron lehdestä kotiin kannettuna.

 

7 oikein -lehti palvelee sekä printti– että digituotteena.

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.