Tänään ilmestynyt 7 oikein -lehti sisältää uuden mallin mukaisesti aiempaa enemmän tallikommentteja viikon päätapahtumaan sekä joulutauolta uudella konseptilla palaavaan Magic Mondayhin.

Perjantain ilmestymispäivä tarjoaa mahdollisuuden tuoreisiin ja määrällisesti sekä laadullisesti parempiin tallikommentteihin, joille on varattu tärkeimpien tapahtumien kohdalla laajemmat yhtenäiset tilat.

Uutta on myös Ruotsin sunnuntaisen GS75-kierroksen saaminen lehteen. Palvelu paranee siltäkin osin, että lauantain lisäksi asiantuntijamme laatii vihjeet myös sunnuntaille. Vihjesysteemin sekä tekstin ohella lisäinfoa saa lähtökohtaisista rankingeista.

Julkaisemme alkuvuoden aikana kattavia tilastoja viime vuoden osalta. Ensimmäisessä numerossa käydään kuitenkin vielä läpi joulukuun ohjastaja- ja valmentajatilastot. Mika Forss nousi ykköseksi myös joulukuussa ja varmisti viimeisinä päivinä samalla koko vuoden ajajaliigan mestaruuden, joka oli Forssille jo yhdeksäs.

Hae oma lehtesi hyvin varustetusta lehtipisteestä tai tilaa se edullisesti kotiin kannettuna. Muistathan, että digilehti tulee kaikkiin tilauksiin kaupan päälle!