Tämän viikon Toto76-pelissä on Jackpot, kun Vermon kierroksesta tuli niin helppo, ettei kuusi oikein tuloksille jaettu rahaa.

Kouvolassa päälähtö on kylmäveristen suurkilpailukauden aloittava Valkeala-ajo. Sen voittoa puolustaa vuosi sitten yllättänyt Helmen Vili, jonka mahdollisuuksia ei pidetä tälläkään kertaa kovin hyvinä. Antti Ala-Rantalan suojatti voitti maanantain välistarttinsa Oulussa, mutta vastus on lauantaina aivan eri luokkaa.

Jo kahdeksan voittoa alkuvuoden aikana ravannut Costello laitetaan kahdelle ratakierrokselle selvänä suosikkina. Sisäradan paikka takamatkalla tuo alkuvaiheeseen omat pienet murheensa, ja vastustajista tauon jälkeen startin alle saanut Camri, paikkansa avoimella tasolla ottanut Juntti-Jussi sekä perusmatkan Äänestäjä ja Pyörylän Paroni pitävät Risto Tupamäen ajokin kiireisenä sen jälkeenkin.

Costellon osuus kohteen pelimerkeistä nousee aika korkeaksi, sillä kierros ei tarjoa helppoja vaihtoehtoja pelien tukipilareiksi.

Kouvolan ravien käsiohjelmasivut sekä vihjeet ja tallikommentit tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä, jossa illan Teivon Toto5-raveista lähtien kaikkien kotimaisten totoravien lähtölistat vihjeineen ensi maanantaihin saakka. Mukana myös pelilistoja Ruotsin ja Norjan raveihin, viikon starttihevoset, nostalgiaa vuosikymmenten varrelta sekä tilastotietoja. Osta lehti hyvin varustetusta lehtipisteestä tai tilaa se edullisesti kotiin!