Australian Harness Racingin vihjeet

Australian Harness Racingin verkkosivulle Darren Claytonin laatimat vihjeet 1.4. Redcliffen raveihin löytyvät täältä.

Kaikki lähdöt ajetaan peitsareilla.

Veikkaus lisää ravipelien tarjontaansa, kun Australia tulee listalle huomisesta keskiviikosta alkaen. Pelit pelataan yhteispohjoismaiseen pooliin, jossa ovat Suomen ja pelit järjestävän Ruotsin lisäksi Norja sekä Tanska.

Ruotsin ravipeliyhtiö ATG on tarjonnut aiemmin peliä suoraan Australian pooliin, mutta lähtee nykyisessä tilanteessa vetämään yhteispohjoismaista peliä.

”Viime vuonna heräteltiin oikeastaan tällaisia ajatuksia, että saataisiin yhdessä rakennettua mielenkiintoisia pooleja kansainvälisistä kohteista. Hambletonian oli ensimmäinen, ja syksyllä oli muitakin, jotka keskusteltiin ja sovittiin hyvissä ajoin”, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna taustoittaa.

Huhtikuussa pelikohteita eli pelipäiviä on 17, ja raveissa on tyypillisesti kahdeksan lähtöä. Pelivalikoimassa ovat kaikki peruspelit jokaiseen lähtöön sekä yksi Toto4 päivälle.

Maantieteellisestä sijainnista johtuen ajankohta osuu meillä aamupäivään. Australiassa ajetaan sekä ravi- että peitsilähtöjä. Huomisaamun ensimmäinen pelikohde maanosan itäisellä laidalla Queenslandin Redcliffessä on jo avoinna pelattavaksi.

Veikkauksen omat poolit Ruotsin raveihin ovat saaneet niin hyvän vastaanoton, että niitä laajennetaan myös lounasraveihin, joita järjestetään lähes kaikkina arkipäivinä.

Bonukset ovat vauhdittaneet omien poolien suosiota, mutta palautusprosentit ovat pysyneet tyydyttävinä pelaajien lisäksi myös järjestäjän kannalta.

”Palautusprosentit on ollut siellä 90-100 prosentin hujakoilla”, Ahjolinna kertoo. ”Vaihdot ja pelaajamäärät on ollut hyvällä tasolla. Ilman muuta tarkoitus on niin, että bonusrahoilla ei pelkästään pumpata niitä pooleja, jos ei se pooli ilman bonusrahaa kanna. Siinä tapauksessa kannattaa miettiä ja todeta, että ehkä kannattaa tehdä jotain muuta, jos pelikohde ei asiakkaita kiinnosta, mutta nyt näyttäisi, että kiinnostaa. Tällä viikolla käytännössä kaikissa ykkösraveissa, missä on omat poolit kohdetarjonnassa, niin löytyy bonuksia. Katotaan sitten, mitä ensi viikolla tehdään.”

Veikkauksen omaan pooliin pelattava tarjonta lounasraveihin käynnistyy niin ikään huomenna keskiviikkona.