Viikon päätapahtuma järjestetään lauantaina Lappeenrannassa, mutta tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä on mukana kaikki muutkin kotimaiset totoravit vihjeiden ja runsaiden tallikommenttien kera.

Kavioliigan pistepörssissä kylmäveristen kärkisijalle noussut Välähdys jatkaa suosikkina Lappeessa järjestettävässä osakilpailussa, johon ilmoitettiin vain kuusi hevosta. Lähtö ajetaan ennen Toto75-kierrosta, joka päättyy enintään 150 000 euroa ansainneiden lämminveristen tasokkaaseen ryhmään.

Vermon tämän illan Toto64-kierroksella suurimmat odotukset kohdistetaan Ari Kotikulman Syneriin, joka paineli viime kilpailussaan Turussa täyden matkan aikaan 25,9a.

“Viimeksi Syneri pääsi heti keulaan ja johti koko matkan. Alvar Hem tuli prässäämään, mutta Syneri meni helpolla tyylillä ja irtosi vielä helposti viimeisellä puolikkaalla. Lähtö oli kovavauhtinen eikä jääty paljoa ennätyksestä, oli hyvä aika talvikelillä. Vire on samanlainen kuin ennenkin, ruuna on oikein virkeä. Ei ole mitään negatiivista”, Ari Kotikulma kertoo.

“Lähtöpaikka ei ole ongelma, on Syneri joskus aiemminkin lähtenyt välistä. Jos kokoontumisvaiheessa päästään ravilla reippaasti auton taakse, kiihdytyksessä ei yleensä ole enää ongelmaa. Syneri on omanlaisensa persoona, se ottaa vaihto- ja harha-askeleet sekä kaikenmaailman peitsit ennen lähtöautoa. Yhtään ei osaa sanoa, millainen päivä sillä on, mutta on se pärjännyt siitä huolimatta. Vastus on tuttu, samoja lähtöjä ollaan ajettu ja juosta täytyy. Lapulla tämän pitää olla, sillä kyllä tämä on yksi mahdollisista, jos vain juoksu onnistuu. Kapasiteettia Synerillä riittää, se avasi kesän lopussa kasiradalta keulaan ja meni ekan puolikkaan 21. Uskon, että se pystyy vielä kiristämään aikojaan. Varusteita ei muutella.”

Ennen lauantaita kisaillaan lisäksi Oulussa sekä Turussa, ja viikonloppua jatketaan sunnuntaina Porissa. Joensuu ja Lahti muodostavat Magic Monday -parin, ja Tampereen Teivo palaa väliviikon jälkeen tiistain Toto5-isännäksi.

7 oikein -lehdessä on aina lisäksi parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon parhaat palat Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.