Polara puolustaa ruunaruhtinaan titteliä Ylivieskassa lauantaina ja sunnuntaina kisailtavissa ruunakunkkareissa, joissa mukana on tällä kertaa myös kolme ulkomaalaisvierasta.

Ruunien ykkönen ratkeaa 1600 metrin ja 2600 metrin osalähtöjen yhteisajalla. Polara pääsee lauantain pikamatkalle mainiolta kakkosradalta, mutta toisena päivänä paikka on sitten takarivissä, kun matkaan lähdetään käänteisessä järjestyksessä.

Lämminveriset eivät jää varjoon, kun Malja-ajossa ottavat yhteen Atupem ja Chief Orlando, joka sai arvonnan myötä paremmat lähtöasemat.

Kuun vaihduttua Vermossa jaetaan heinäkuun aikana pelaajilta kerätyt rahat ylimmässä voittoluokassa. Potti kasvoi yli 220 000 euron suuruiseksi.

Toinen jackpot on tarjolla perjantaina Jyväskylän Toto65-pelissä, koska Teivon tiistairivistä tuli niin helppo, ettei 5 oikein tuloksilla päässyt lunastamaan. Summa on noin 29 000 euroa.

Kaikkien seuraavan viikon totoravien käsiohjelmasivut saat yksissä kansissa tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä asiantuntijoiden vihjeillä ja tallikommenteilla höystettynä. Mukana on myös tärkeimmät Ruotsin ravit.

7 oikein -lehti sisältää lisäksi viikoittain kilpailevien hevosten aakkosellisen listauksen, tietovisan 7 kysymystä, menneen viikon parhaat palat Ravikierroksella sekä kurkistuksen historiaan Nostalgiasivun myötä.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!