Seinäjoki Race pyöräyttää käyntiin kotimaassa ajettavien kansainvälisten suurkilpailujen karusellin. Tulevana lauantaina kovatasoisen ravilähdön 70 000 euron pääpalkinnosta kilpailee kymmenen hevosta.

Mukaan kutsutuista ennakolta suurin suomalaistoivo Le Gros Bill joutuu kuitenkin jättämään kilpailun väliin. Sinivalkoisia värejä Seinäjoki Racessa pitää yllä kuusi kotimaista kärkinimeä. Kavioliigassa menestyneet Grainfield Aiden ja Umbertino Grif sekä viime lauantaina ajetun Suur-Hollolan Best Ladyn kaksi parasta Stonecapes Queila ja Willow Pride. Suomalaisosanottoa täydentää Hotshot Luca ja Peanuts.

Vuodesta 1975 ajettu kilpailu jäi viime vuonna ajamatta koronapandemian vuoksi. Nyt kansainvälisiä tähtiä nähdään Seinäjoen kaviouralla neljän hevosen verran. Ruotsalaista vuoden 2018 St. Michel -voittajaa, Heavy Soundia, onnisti lähtörata-arvonnassa, ja Kenneth Haugstadin ohjastama hevonen pääsee kiihdyttämään matkaan ykkösradalta. Alessandro Gocciadoron italialaisori Vernissage Grifin lähtöpaikka on neljä. Kovatasoisen ulkomaan kaartin kaksi muuta jäsentä ovat Johan Untersteinerin ohjastama ja valmentama Dear Friend ja Peter Untersteinerin valmentama Generaal Bianco, jota ohjastaa Olli Koivunen. Suomalaishaastajista Stonecapes Queila pääsee matkaan kakkosradalta. Millainen taisto Seinäjoki Racen voitosta näiden huippumenijöiden toimesta muodostuu?

Jos Seinäjoella nähdään kilpailullisesti viikon ehdottomasti suuripalkintoisin ravitapahtuma, pelillisesti isommat potit on jaossa keskiviikkona Ruotsin Toto86-kierroksella. Jackpotissa on maukkaat 754 000 euroa.

Tänään ilmestynyt 7 oikein -lehti on kerännyt yksien kansien sisään kotimaan ravien lähtölistat, vihjeet ja tallikommentit. Lehdestä löytyy käsiohjelmatiedot kymmeneen Ruotsin ravitapahtumaan, joista pelivihjeet keskiviikolle ja lauantaille.

Huomioithan, että kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.