Tänään ilmestyneen 7 oikein -lehden kantta komistava Costello hävisi viime viikolla syystauolta palatessaan Diktaattorille, mutta seuraava mahdollisuus voittosaldon kasvattamiseen tarjoutuu jo Teivon Toto76-kierroksella.

Costello on voittanut tällä kaudella jo kolmetoista kertaa. Se on vuoden voitokkain suomenhevonen, mutta yhden lisäosuman myötä perään voisi vaihtaa sanan ravuri, sillä Midnight Hourilla on tällä hetkellä yhtä monta ykkössijaa.

Helpolla voitto ei tule, kun Diktaattorin ohella vastaan asettuu Polara, jolla on Costellon tavoin alla yksi startti tauon jälkeen.

”Costello tuli Lahdessa pontevasti loppuun asti ja meni 12 sekuntia kovempaa kuin harjoituksissa. Kilpailun jälkeen Costello on ollut samanlainen, se palautui hyvin siitä. Millään lailla Costello ei ole vielä sellainen, mitä se on oikein huippuvireessä, mutta voitosta lähdetään ajamaan”, Ville Herttua kertoi.

7 oikein -lehdessä on kaikki kotimaan ravien käsiohjelmasivut vihjeineen ja tallikommentteineen tästä päivästä ensi maanantaihin asti. Lisäksi mukana on lähtölistoja Ruotsin raveihin, listaus viikon aikana kilpailevista hevosista, menneen viikon parhaat palat, nostalgiasivu, marraskuun ohjastaja- ja valmentajatilastot sekä tietovisa.

Osta 64-sivuinen lehti hyvin varustetusta lehtipisteestä tai tilaa se edullisesti kotiin kannettuna. Muista myös digilehti!