Örebro toimii isäntäratana sunnuntain GrandSlam75-kierroksella. Katja Melkon ja Janne Sorosen tallista kilpailee kaksi kovakuntoista menijää Love No Pain ja Kenzoki Boko.

Janne Sorosen ajama Love No Pain starttaa Toto75-pelin avauskohteessa. 5-vuotias Love Youn tytär on tauon jälkeen aloittanut hienosti voitolla ja kakkossijalla.

”Love No Pain kilpailee hienossa kunnossa. Yritämme rakentaa siitä pitkäikäistä kilpahevosta. Viimeksi tamma kiri vahvasti, vaikka loppukaarteessa sitä vähän häirittiin ja nostettiin. Sen jälkeen se ei ihan ehtinyt voittoon, mutta oli hyvä kakkonen. 2640 matkana sopii hyvin. Varustuksiin ei tule muutoksia. Odotukset ovat korkealla”, Melkko kertoo. Lähdössä kilpailee myös toinen hevonen Julmyran valmennuskeskuksesta. Jonna Irrin Sahara B Boy starttaa 40 metrin takamatkalta.

Melkko & Sorosen toinen valmennettava Kenzoki Boko juoksee neloskohteessa, joka on mailin ryhmä. Jorma Kontion ajama ruuna on tällä kaudella voittanut jo kahdesti. ”Kenzoki on kasvanut aikuiseksi ja alkanut näyttää hienoa kapasiteettiaan. Tosi iso harmi on takarivin paikka, hevonen olisi nopea startista. Viimeksi se voitti helposti. Jos matkalla on tuuria ja kaikki onnistuu, niin nousemme korkealla. Mutta muiden apuja tarvitaan tässä tehtävässä. Varusteet ovat entiset, kengät jalassa, tavalliset kärryt ja kokolaput”, Melkko sanoo.

Örebron Toto75-kierros käynnistyy klo 16.00.

Tästä Toto-kohteisiin