Ideasysteemin varmoiksi valitaan kanuunakunnossa kilpaileva Costello ja päätöskohteen kovaluokkainen Tomac. Avauskohde yritetään selvittää kolmella alipelatulla hevosella.

Avauskohteen suosikiksi on iltapäivän pelijakaumassa luotettu Jackson. Suosikkiaseman voi kyseenalaistaa, sillä ruunan esitys keulasta ei ollut viimeksi erityisen loistelias. Ari Moilasen ajokki pudotetaan ylipelattuna systeemin ulkopuolelle. Pike Star on lähdön selvästi paras hevonen, joten ruunan pitäisi olla tauosta huolimatta suosikki. Rohkeimmat voivat rastia Kari Savolaisen suojatin alipelattuna ideavarmaksi. Paikan ideasysteemistä saavat lisäksi Gasoline Girl ja Xenia Lake. Molemmat esittivät viimeksi vahvat kirit.

Kierroksen pankiksi erottuu toisen kohteen Costello. Kuudettä peräkkäistä voittoa jahtaava ori vakuutti lauantaina Lahdessa. Risto Tupamäen ajokki eteni johtavan rinnalle 1300 metriä ennen maalia ja marssi alle 23-vauhtisen kirikierroksen päätteeksi varmaan voittoon. Väkivahva menijä on hieman ylipelattu, mutta etua peleihin on tarjolla muissa kohteissa.

Kolmannen kohteen suosikki Bret Boko on alipelattu, joten keulaan kiihdyttävä ruuna on mainio varma kerroittuihin lappuihin. Varmistusmerkeistä mielenkiintoisimmiksi erottuvat hurjasti tulosriviään parempi Stricker ja Kiikku’s Lordi. Stricker jäi viimeksi voimissaan pussiin. Kiikku’s Lordi kiri hänniltä pirteästi loppua.

Neljännessä kohteessa suursuosikkina kiihdyttää matkaan Luxorious Lord. Ruuna on voittanut kaksi tuoreinta starttiaan vakuuttavasti keulasta. Täysin luotettavasta menijästä ei kuitenkaan ole kyse, sillä kuusivuotias saattaa jäädä painamaan keulassa liikaa ohjille. Tämä tarjoaisi mahdollisuuden myös haastajille. Pelimielessä maistuvimmiksi varmistusmerkeiksi erottuvat Marshall Maurice, Anything For You ja Carleman.

Viidennessä kohteessa alipelatuksi suosikiksi erottuu keulaan kiihdyttävä Tuurin Toivo. Ori sai viimeksi hyvän juoksun 3. sisällä ja kiri loppusuoralla hallittuun voittoon. Alipelattuja ovat myös Imun Siro, Karlos ja Rokin Maxi.

Päätöskohteessa edulliseksi varmaksi erottuu hurjaluokkainen Tomac. Ari Moilasen ajokki eteni viimeksi kevyessä lähdössä keulaan 1. takasuoralla ja irtosi loppusuoralla leikittelevän helposti ylivoimaiseen voittoon. Edellisessä startissaan ruuna teki väkivahvan juoksun johtavan rinnalta. Vastus näyttää sopivalta, joten nelivuotias on normaalitasolla suorittaessaan tiukasti kiinni voitossa.

 

Pelaa Hevosurheilun ideasysteemi

Fintoton pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 7, 3, 11 (5, 1)
Toto65-2: 1 Costello (2, 4)
Toto65-3: 5, 3, 10, 11 (8, 4)
Toto65-4: 5, 10, 12, 4, 1 (7, 11)
Toto65-5: 3, 4, 11, 1, 6, 2 (10, 5)
Toto65-6: 10 Tomac (12, 3)
3 x 1 x 4 x 5 x 6 x 1 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet