Ideasysteemin varmaksi valitaan avauskohteessa kevyen vastuksen kohtaava Costello. Etua systeemiin haetaan neljännestä kohteesta, joka yritetään selvittää kahdella alipelatulla ideahevosella.

Avauskohteen hirmuvireinen Costello ei kaipaa varmistuksia. Ori teki viimeksi Vermossa käsittämättömän kovan juoksun. Risto Tupamäen ajokki joutui kiertämään 21,5-vauhtisen avauskierroksen kolmatta rataa ennen kuin pääsi pudottamaan johtavan rinnalle kierros ennen maalia. Costello taisteli raskaasta juoksusta välittämättä upeasti maaliin asti ja hävisi vain niukasti kovalle Polaralle. Vastus on nyt huomattavasti kevyempi.

Toinen kohde yritetään selvittää kolmella todennäköisimmällä menestyjällä. Suosikki As De Pique on melko oikein pelattu, joten tammaa voi kokeilla kapeammissa lapuissa varmanakin. Paikan ideasysteemistä saavat myös viimeksi johtavan rinnalta vahvasti taistellut Athletic Style ja suoraan tauolta pirteän kirin esittänyt Harminimoon Tinker.

Kolmanteen kohteeseen revitetään ”kaikki mahdolliset”, eli yhdeksän hevosta.

Neljännen kohteen todennäköisimmäksi voittajaksi erottuu keulaan etenevä Luxorious Lord. Ruuna pudotetaan kuitenkin kylmästä ideasysteemistä maistuvampien pelihevosten tieltä. Paikan ideasysteemistä saavat Stratus K.A. ja Instant Rich. Molemmat avaavat asiallisesti, joten kaksikko juossee suosikin takana 2. ja 3. parissa sisällä. Molemmilta irtoaa selästä terävä spurtti, joten kaksikko haastaa tilaa saadessaan tiukasti suosikin.

Viides kohde yritetään selvittää kolmella todennäköisimmällä menestyjällä. Finest Chocolate on alipelattu suosikki, joten ruunaa voi kokeilla myös varmana. Teemu Keskitalon ajokki pääsee todennäköisesti keulaan hallitsemaan lähdön tapahtumia.

Päätöskohde yritetään myös selvittää kolmella todennäköisimmällä voittajalla. American Photo on oikein pelattu suosikki. Ruuna on voittanut kaikki seitsemän starttiaan keulasta. Hannu Torvisen ajokki päässee etenemään takarivistäkin keulaan, sillä edestä avaa vikkelästi Doolin Dalton.

Pelaa Hevosurheilun ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 9 Costello (4, 6)
Toto65-2: 1, 7, 5 (8, 12)
Toto65-3: 6, 2, 10, 9, 8, 12, 13, 4, 3 (7, 1)
Toto65-4: 1, 5 (3, 12)
Toto65-5: 4, 7, 12 (6, 3)
Toto65-6: 11, 8, 3 (10, 1)
1 x 3 x 9 x 2 x 3 x 3 = 486 riviä – 48,60 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet