Toto65-kierroksen suosikit ovat yhtä lukuun ottamatta keränneet liikaa peliä. Ideasysteemin varmaksi valitaan päätöskohteen kyvykäs Precosius Pal. Ruuna on lähdön todennäköisin voittaja, mutta pelaajat ovat luottaneet sen vasta kakkossuosikiksi.

Avauskohde on oikein pelattu. Vermossa viimeiset 800 metriä 10,5-vauhtia kirinyt Stricker on hyvältä lähtöpaikalta suosikki. Antti Teivaisen ajokin peliosuus on aika lailla oikeissa uomissa, joten ruunaa voi harkita jopa apuvarmaksi, jos systeemiä haluaa kaventaa. Paikan ideasysteemistä saavat kuitenkin myös selästä tulisesti kirivä Victory Pilot ja elämänsä kunnossa kilpaileva Vind Farming.

Toiseen kohteeseen otetaan viisi hevosta. Keulaan pyrkivä Näätinki ja viimeksi vakuuttavan 800 metrin kirin esittänyt Tuhori erottuvat suosikkikaksikoksi. Pelimielessä edullisimmiksi hevosiksi erottuvat alipelatut Ekomani ja Kielas. Paikan systeemistä saa myös huippulahjakas Siporin Santtu.

Kierroksen pelatuimmaksi hevoseksi on luotettu lähes yhdeksän kuukauden tauolta palaava Juliette Lax. Tamma on lähdön selvästi paras hevonen, mutta peliosuus on pitkä tauko huomioiden noussut jo aivan liian korkeaksi. Ideasysteemiin otetaan kymmenen hevosta. Pelimielessä maistuvimmiksi erottuvat Virin Eko, Hiskin Heppu, Rikurilla ja Hanslankari.

Neljäs kohde yritetään selvittää neljällä hevosella. Hurjavireinen M.T. Kitty on kerännyt pussitusriski huomioiden jo hieman liikaa peliä. Ykköshaastaja Griminal Jack on pelattu oikein. Edullisimmiksi pelihevosiksi erottuvat selästä tulisesti kirivä Lovetown ja pitkään hienossa iskussa kilpaillut Mystic Power.

Viides kohde yritetään selvittää suosikkikaksikolla, vaikka molemmat ovat keränneet hieman liikaa peliä. Kovaluokkainen Playboy Sala teki viimeksi asiallisen juoksun johtavan rinnalta. Maili ei ole ruunan paras matka, mutta odotettavissa oleva reipas matkavauhti suosisi kirivoimaista menijää. Whisky Dancing on tehnyt hyvää jälkeä keulasta. Nopea avaaja olisi keulasta vaikea ohitettava, mutta keulaan pääseminen ei ole mitenkään varmaa. Sisäpuolella on tulisia avaajia, joten kiihdytys uhkaa venyä pitkäksi.

Maistuvaksi varmaksi erottuu päätöskohteen alipelattu Precicious Pal. Kyseessä on erittäin kyvykäs menijä. Sijoitus jäi viimeksi vaisuksi, kun ruuna polki tyhjää vastustajaa väistäessään, ja lopetti juoksemisen. Ohjastaja Teemu Keskitalon mukaan hevonen oli siinä vaiheessa vielä voimissaan. Edellisessä startissaan viiisivuotias taisteli johtavan rinnalta vahvasti. Precicious Pal pystynee juoksun onnistuessa alle 16-tulokseen, joten ruunan pitäisi kamppailla tiukasti voitosta.

 

Pelaa Hevosurheilun ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 2, 3, 5 (1, 7)
Toto65-2: 7, 10, 13, 11, 16 (4, 2)
Toto65-3: 2, 4, 10, 6, 5, 9, 8, 7, 11, 1 (3, 12)
Toto65-4: 1, 2, 8, 11 (3, 9)
Toto65-5: 9, 5 (3, 10)
Toto65-6: 9 Precocius Pal (4, 6)
3 x 5 x 10 x 4 x 2 x 1 = 1200 riviä – 120,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet