Ideasysteemin varmaksi valitaan päätöskohteen oikein pelattu suursuosikki Grainfield Oliver. Etua peliin haetaan pudottamalla kolmannessa kohteessa aivan liikaa peliä kerännyt Pennsylvania systeemin ulkopuolelle.

Avauskohteen suosikkikaksikko DownanderFakir Victory on kerännyt hieman liikaa peliä. Molemmat otetaan mukaan ideasysteemiin, mutta parhaiksi pelihevosiksi erottuvat alipelatut Better Boost ja Love De Villeneuve.

Toinen kohde yritetään selvittää kolmella pelatuimmalla hevosella. Parhaaksi pelihevoseksi erottuu nousukuntoinen Eeti. Ori voiti maanantain välistarttinsa väkevällä kierroksen kirillä 3. parista ulkoa. Jouni Törmäsen ajokilla on alussa laukkariski, mutta ravin maittaessa pystyvä menijä tarjoaa suosikkikaksikolle tiukan haasteen.

Helpoissa lähdöissä voittoja napsinut Pennsylvania on kerännyt reilusti liikaa peliä. Tamman esityksissä ei toki ole moittimista, mutta se ei ole esittänyt mitään sellaista, että sen pitäisi olla surkealta lähtöpaikalta lähes tuplasti enemmän pelattu kuin Merry Adventurer, Nizza, Testimonial tai Southwind Mojita. Reilusti ylipelattuna Pennsylvania jätetään kylmästi systeemin ulkopuolelle.

Neljänteen kohteeseen otetaan viisi hevosta. Mielenkiintoisimmiksi pelihevosiksi erottuvat alipelatut EL Bodyguard ja He Is Emil. EL Bodyguard jäi viimeksi hyvävoimaisena pussiin. He Is Emil teki Lahdessa väkivahvan 700 metrin kirin 6. parista ulkoa.

Viidennessä kohteessa selvästi todennäköisimmäksi voittajaksi erottuu Ville Mäkelän tallista vakuuttavalla keulavoitolla debytoinut Whisky Dancing. Ruuna päässee taas keulaan ja on laukatta lähellä voittoa. Yli 70 % peliosuus on kuitenkin jo selvästi liikaan, sillä ruunan koko uran voittoprosentti on 8 %. Maistuvana varmistusmerkkinä paikan systeemistä saa hyvin avaava Beatboxer. Ruuna teki viimeksi kovassa Tomacin voittamassa lähdössä asiallisen esityksen 2. ulkoa. Valmentaja Jarmo Villasen mukaan hevosen pitäisi olla nyt terävämpi. Ruunalla on myös tarkoitus kokeilla tässä lähdössä jenkkikärryjä.

Ideasysteemin tukipilariksi valitaan päätöskohteen Grainfield Oliver. Ruuna vakuutti viimeksi maililla keulasta, mutta Toni Siposen suojatti selvittää myös täyden matkan. Starttiraketti kiihdyttää keulaan ja johtanee normaalitasolla suorittaessaan maaliin asti.

Pelaa Hevosurheilun ideasysteemi

Fintoton pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 4, 1, 3, 6, 8 (5, 7)
Toto65-2: 10, 5, 2 (8, 7)
Toto65-3: 3, 5, 7, 4, 11 (12, 9)
Toto65-4: 9, 10, 14, 5, 3 (4, 8)
Toto65-5: 2, 5 (9, 1)
Toto65-6: 3 Grainfield Oliver (4, 1)
5 x 3 x 5 x 5 x 2 x 1 = 750 riviä – 75,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet