Ideasysteemin varmaksi valitaan kolmannessa kohteessa keulaan kiihdyttävä Grainfield Oliver.

Kolmannessa kohteessa suosikiksi on luotettu voittokone T.Rex. Ruuna on tehnyt tällä kaudella vakuuttavaa jälkeä, mutta moni asia puhuu nyt kakkossuosikiksi pelatun Grainfield Oliverin puolesta.

“T.Rex tuli heti Jyväskylän jälkeen kipeäksi ja sai olla laitumella kolme viikkoa”, T.Rexin valmentaja Tapio Mäki-Tulokas kertoo.
“Ruuna on ollut treeneissä normaali, oma laiska itsensä. Auton takana se menee sitten tosissaan. Ei se ole nyt varmasti yhtä hyvä mitä oli Jyväskylässä, eikä tarvitsekaan olla. Asante lähtisi edestä kovaa, mutta heti tauolta ei haluttaisi ajaa johtavan rinnalle, kun hevonen on siinä muutenkin melkein aina joutunut juoksemaan. Grainfield Oliver on paha vastustaja, jos se saa keulassa rauhoittaa vauhdin mieleisekseen, mutta tämä lähtö ei ole meille tärkein kisa voittaa.”

Grainfield Oliver puolestaan oli viimeksi epäonninen jäätyään väsyvän Shadow Woodlandin taakse. Edellisen starttinsa Toni Siposen suojatti voitti johtavan rinnalta. Tulinen avaaja päässee nyt kevyesti keulaan. Jukka Torvisen ajokki olisi siitä vaikea ohitettava. Grainfield Oliver on jäänyt Toto65-pelissä aivan liikaa T.Rexin varjoon, vaikka ruunan kuuluisi olla niukka suosikki. Ruuna on alipelattuna mainio varma.

Päätöskohteen suursuosikki Robin Roof varmistetaan paljon pelattuna. Ruuna voitti viimeksi keulasta leikittelevän helposti. Mika Forssin ajokki on taas lähellä voittoa, jos ruuna pääsee etenemään keulapaikalle. Keulaan pääseminen ei kuitenkaan ole täysin varmaa, sillä sisäpuolelta avaavat tulisesti Olivia Trot ja Oh Goodness. Ei ole mahdoton ajatus, että jompikumpi kokeilisi keulasta mailin pikamatkalla. Tämä vaikeuttaisi suursuosikin tehtävää oleellisesti. Paikan systeemistä saavat myös ylivauhtia kyttäävät Juiceman ja Agnese.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 2, 3, 1, 10 (5, 4)
Toto65-2: 1, 2, 10, 4, 11, 9, 12, 8 (5, 7)
Toto65-3: 1 Grainfield Oliver (10, 2)
Toto65-4: 9, 3 (7, 4)
Toto65-5: 4, 6, 5, 1 (9, 3)
Toto65-6: 4, 12, 1, 3, 11 (9, 8)
4 x 8 x 1 x 2 x 4 x 5 = 1280 riviä – 128,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet