Hevosurheilun ideasysteemissä toisen kohteen suosikki Vikspertta pudotetaan raskaasti ylipelattuna systeemin ulkopuolelle. Varmaksi valitaan avauskohteen nousukuntoinen Bosses Lily.

Ideasysteemin varmaksi valitaan avauskohteen kovaluokkainen Bosses Lily. Tamma palasi Turussa reilun kuukauden tauolta asiallisessa iskussa. Antti Teivaisen suojatti kiri 4. ulkoa päätöskierroksen 13,2-vauhtia ja eteni kolmanneksi. Tauko näkyi vielä hieman otteissa, mutta startti vei tammaa varmasti eteenpäin. Hyvä avaaja päässee nyt etenemään keulaan. Siitä Bosses Lilyn pitäisi olla sopivassa seurassa lähellä voittoa. Tehtävä vaikeutuu tosin huomattavasti, jos Jukka Kinnunen päättää ajaa starttiraketti Amazing Soulilla keulasta suosikkia vastaan.

Toinen kohde on kierroksen pelillinen herkkupala. Kevyemmissä lähdössä kolme voittoa putkeen ottanut Vikspertta on kerännyt aivan liikaa peliä. Esityksissä ei toki ole moittimista, mutta vastus on nyt selvästi viime startteja kovempi. Hevosurheilun rankingissa Vikspertta on vasta kolmossuosikki, joten tamma putoaa ylipelattuna systeemin ulkopuolelle.
Maistuvaksi suosikiksi erottuu väkivahva Vekraus. Ruuna kulki viimeksi lähtölaukkansa jälkeen viimeiset 700 metriä kiertän 27,5-vauhtia ja nousi hienosti neljänneksi. Pertti Puikkosen ajokki pääsee takarivistä varmemmin ravilla matkaan, joten ruunassa on ainesta varmaksi asti.
Lähdöstä löytyy kuitenkin myös pari maistuvaa yllättäjää. Viimeksi myöhään kiritilaa saanut Vempun Valtti päässee nyt keulaan hallitsemaan lähdön tapahtumia. Ruuna intoutuu välillä hurjiin suorituksiin, joten Sauli Tammen suojattia ei kannata unohtaa peleistä. Paljon tulosriviään parempi Packer on jäänyt täysin unohdetuksi. Jaksava menijä pystyy ravin maittaessa korkealle.

Kolmannen kohteen selvästi todennäköisimmäksi voittajaksi erottuu kovaluokkainen Hazelhen Hermes. Ruuna jäi viimeksi voimissaan pussiin johtavan taakse ja olisi tilaa saadessaan voittanut. Jarmo Saarelan ajokin peliosuus on kuitenkin noussut jo käsittämättömän korkeaksi, joten varmistukset ovat tarpeen. Edullisiksi pelihevosiksi erottuvat kovaa avaava Neve Di Gio, jaksava Axel Foley ja Lahdessa vahvasti kirinyt He Is Emil.

 

Pelaa Hevosurheilun ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 6 Bosses Lily (7, 1)
Toto65-2: 10, 7, 5 (3, 11)
Toto65-3: 2, 10, 3, 5 (11, 12)
Toto65-4: 2, 5, 1, 11 (4, 6)
Toto65-5: 7, 1, 6 (5, 4)
Toto65-6: 10, 2, 1, 3, 9, 7 (5, 12)
1 x 3 x 4 x 4 x 3 x 6 = 864 riviä – 86,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet