Kuopion Toto76-kierros on oikein kiinnostava, kun mitään seinävarmoja ei ole tarjolla. Pottia jahdataan keulavarmojen kautta.

Toto76-1: Biofarm Cupin finaalin voimasuhteet menivät kertaheitolla uusiksi, kun Olli Koivunen kaavailee 6 EASY ON THE EYELLE mahdollisesti selkäjuoksua. Tällöin Antti Teivainen pääsisi 7 ARCTIC AGENTIN kanssa vetotöihin. Alustavasti valjakko oli pedattu johtavan rinnalle löylynlyöjän paikalle. Nyt se voi saada keulaan päästessä tehdä oman juoksunsa ja pystyy vetämään perille. Alustavassa (noin 40 000 euron) pelijakaumassa hevosen peliprosentti on 12. Voiton todennäköisyys on edellä mainitulla juoksunkululla hurjasti kovempi. Lisäksi myös Pekka Korpi odottaa Arctic Agentin tulevan maaliin ennen 34 prosenttia pelattua tallikaveri 11 Twist Of Fatea.

Toto76-2: Kylmäveristen ryhmä on haastava pelipähkinä. Siitä saisi etua kapealla merkkimäärällä, mutta kantaa otetaan tarpeeksi muissa kohteissa, joten tähän revitetään.

Toto76-3: WHOLE LOTTA LOVE on käsittämättömästi 40 prosenttia pelattu, joka on 20 prosenttia enemmän kuin TESSAS DEVIL Tessa’s Devil avaa lujaa ja on tässä selvästi todennäköisempi keulahevonen kuin ennakkotietojen mukaan kengät jalassa kilpaileva Whole Lotta Love. Tessa’s Devililtä ne todennäköisesti riisutaan. Ruuna menee hyvin keulasta, eikä paikasta lyhyellä matkalla hevillä luovuta, olkootkin, että alussa painetta voi tulla. Tuskin Whole Lotta Lovella kauaa keulapaikkaa kysellään, koska senkin voimia pitää säästää illan finaaliin. 2 MERIT saanee nappireissun ja 5 MAS ARCHIE on tuloillaan.

Toto76-4: 5 NEXT DIRECTION ja BENJAMIN EVO erottuvat muista ansaitusti. RATU ROYALE ja 3 CALLELA ELIZA seuraavana kuiteille.

Toto76-5: 4 WASA WINDY olisi keulasta todella paha ohitettava. Sinne pääseminen ei missään tapauksessa varmaa. Yllättäjistä prosentin SIR HARMI ja kahden pinnan 13 DREAMING BLUES ja 15 BABY FIELD kiehtovat.

Toto76-6: 3 SAAGA S saa merkittävän edun VÄLÄHDYKSEEN ja kumppaneihin. Kuopiossa on erittäin vaikeaa kiriä takaa, vaikka Välähdyksen huippunopeus on ylivoimaisella tasolla. Kun peliprosentit ovat Saaga S 30 ja Välähdys 41, valitaan tamma varmaksi. Lisää perusteluja voi lukea Veikkauksen nettisivujen vihjeestä.

Toto76-7: 2 TWIGS VOICI kiehtoo kolmossuosikkina hurjasti. Vaikeiden lähtöpaikkojen 10 MIDNIGHT HOUR ja 8 VICTORY BONSAI ovat yliarvostettuja.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat 

Tallikommentteja:

Marko Hakkarainen: “3 PRINCE DEAN (4. lähtö) jäi Vieremällä pussiin, mutta Jani (Ruotsalainen) sanoi, että olisi ollut mielenkiintoista päästä yrittämään hevosella. Jonkin verran ruunalle jäi voimia varastoon. Mikkelissä hevonen hyppi varjojen yli ja laukkasi. Vieremän starttiin sille tehtiin jo varusteisiin muutoksia. Lähtö on kova, joten matalalla profiililla ollaan liikenteessä. Lähtöpaikka on kuitenkin hyvä, joten Prince Dean voisi olla yllätyksen hakijoille sopiva merkki. “

“Odotin 7 DONNIE BRASCOLTA (4. lähtö) pikkaisen enemmän Oulussa. Ruuna on ollut parhaimmillaan tiheällä starttivälillä, joten se voisi parantaa tähän pikkaisen. Tuolta lähtöpaikalta jonkunlainen rahasija olisi hyvin. Taktiikkaa täytyy katsoa tilanteen mukaan. Joskus hevosta ei saa pidettyä kiinni alussa, mutta se on aivan päivästä kiinni.”

Ville Korjus: Pyrin 11 VÄLÄHDYKSELLÄ (10. lähtö) selkään Vermossa, mutta sen tuntui sille, että laukkaa hetkenä minä hyvänsä. Ori oli jo melkein Polaran ohitse, mutta omasta mielestään kokonaan ja hölläsi hieman. Sitten hevoset vastasivat toinen toiselleen, eikä se juoksu putkeen mennyt. GPS:ni näytti lähdön jälkeen huippunopeudeksi 1.12,4. On sitä täytynyt miettiä, että näyttääkö se oikein. Karstat ovat koneesta ainakin nyt pois. Välähdykselle on tullut iän myötä sellainen huippunopeus, että siitä on tässä vaiheessa kautta vielä haittaa. Tuollaiset revittelyt ovat väkisinkin pois viimeiseltä sadalta metriltä. Hevonen kestää tuollaisia spurtteja sitten huippukunnossaan paremmin. Uskon Vermon startin vieneen hevosta eteenpäin.  Kuopiossa on vastassa kovia menijöitä Saagan johdolla. Meille sattui vielä takamatkan takarivi, joka ei ole yksinkertainen paikka. Laukkaa en pelkää, koska hevosen ei pitäisi ilman häiriötä laukata. Olen miettinyt, jos Välähdykselle saisi selän eteen. Sellaisen jälkeen se tulee loppua hyvin. Välähdykseen on vahva luotto, mutta Vermon kaltaista juoksua en haluaisi sille tarjota, vaikka se varmasti kiertelyt kestäisi. Jännä nähdä, missä vaiheessa saamme tammat kiinni, vai saammeko ollenkaan.

Janne Korpi: “4 ARCTIC LORD (7. lähtö) ei ole kilpaillut, koska hevosella oli ongelmia. Yksi reipas hiitti on alla, jossa hevonen ei ollut hyvä. Yllättyisin, jos ori tämän lähdön pystyisi voittamaan.”

Hevosurheilun Toto76-ideasysteemi Kuopioon

Toto76-1: 7 Arctic Agent (6, 11)

Toto76-2: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11(8, 7)

Toto76-3: 2, 5, 6, 7 (3, 5)

Toto76-4: 1, 5 (2, 3)

Toto76-5: 4, 9, 11, 13, 15 (1, 3)

Toto76-6: 3 Saaga S (11, 4)

Toto76-7: 1, 2 (8, 10)

720 riviä – 36,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet