Keskiviikon Toto86-kierros ravataan Bergsåkerissa ja Solvallassa. Oscar Berglund matkaa Östersundista Sundsvalliin kahden hevosen kanssa. 86-vitosessa juokseva Open Sky pelataan suursuosikiksi.

Open Sky kilpaili vielä kesäkuussa Saksassa ja oli voitokas menijä jo syntymämaassaan. ”Minulla on ollut onnea ostaa hyviä hevosia Saksasta. Open Sky tuli hienossa kunnossa Josef Franzlin valmennuksesta. Kävimme hevosen tarkasti läpi ennen ostoa. Open Skyssä on paljon kapasiteettia, ja uskon, että se kehittyy edelleen”, Berglund kertoi ATG:n haastattelussa.

Open Sky starttaa Bergsåkerissa lähes kruunulleen istuvassa sarjassa. Lähtörata voltissa on ykkönen, sama paikka ruunalla oli voittostartissa elokuun lopulla. ”Täytyy muistaa, että viimeksi Open Sky juoksi elämänsä ensimmäisen volttilähdön. Tiedän, että se lähtee rivakammin nyt liikkeelle, mutta uskon, ettei lähtöä ratkaista startissa”, Berglund jatkoi.

Berglund menestyy valmentajana hyvin. Hänen voittoprosenttinsa on ollut yli 30, myös tänä vuonna. Berglundin toinen 86-hevonen Gittans Angel starttaa avauskohteessa, lähtörata mailin ryhmässä on hankala 11. Tamma tulee Bergsåkeriin voitto alla. ”Lähtörata ei tietenkään aiheuta isoja ilonhuudahduksia. Gittans Angel osaa kiriä kovaa, enkä olisi täysin yllättynyt, vaikka se työntäisi turpansa ykkösenä maaliin. Jenkkikärryillä ja korvat kiinni ajetaan tällä kertaa”, Berglund selvitti.

Solvallassa nähdään mielenkiintoisia suomalaisten omistamia hevosia jo ennen 86-kohteita. Antti Peltolan kipparoiman kimpan 3-vuotias Seeuneversister (Ready Cash) juoksee illan avauslähdössä. Riina Rekilän Tetrick Wania (Muscle Hill) hakee paikkaa finaaliin 2-vuotiaiden Breeders Coursen karsinnassa. Korven tallin Walk Out jahtaa neljättä perättäistä voittoa montélähdössä.

Team Melkko & Soroselta kilpailee kaksi mielenkiintoista 3-vuotiasta. Happy Go Pepper (Muscle Hill) aloittaa kilpailemisen 3-vuotiaiden tammojen lähdössä. Patrick Tie (The Bosses Lindy) starttaa enintään 30 000 kruunua tienanneiden 3-vuotislähdössä.

Toto86-kierros käynnistyy klo 21.30.

Tästä toto-kohteisiin

 

Lisää teemasta: Pelivihjeet