Vincennesin torstairaveissa riittää suomalaismielenkiintoa. Markku Niemisen uushankinta Harmonie Merite aloittaa suomalaisomistuksessa. Stall Nikkasen Short In Cash juoksee toisen kilpailunsa pitkän tauon jälkeen. Björn Goop ajaa molempia valmennettaviaan.

Harmonie Merite starttaa 4-vuotiaiden tammojen lähdössä. Matka on 2100m autolähetyksellä ja ykköspalkinto 14 850 euroa. Harmonie Merite voitti joulukuussa Vincennesissä. Tämän vuoden starteista on tullut sijat 9 ja 5. Sylvain Roger oli tamman entinen valmentaja.

”Goopin kanssa oli puhe, että kokeillaan ajaa kilpaa, jos hevonen siltä tuntuu. Ainakin ensimmäisen hiitin jälkeen Goop oli tyytyväinen. Toki hevonen on tarvinnut pientä huoltoa ja hoitoa. Jos näyttää siltä, että hevonen pärjää siellä, niin se kilpailee Ranskassa, muuten se tulee Suomeen”, Nieminen kertoi

Short In Cash lähtee takamatkalta 2850 metrin volttilähdössä. Voittaja saa 22 500 euroa. Short In Cash kilpaili Vincennesissä myös vuosi sitten. Silloin tuli kaksi voittoa ja kakkonen.

Torstain ravit ovat pelattavissa Veikkauksen sivuilla ja nähtävissä TotoTV:ssä. Harmonie Meriten lähtö starttaa klo 15.20 ja Short In Cashin klo 17.50 Suomen aikaa.

Linkki, Vincennesin lähtölista