Sunnuntain GrandSlam75-kierros juostaan Lindesbergissä. Team Melkko & Soronen matkaa raveihin kolmen hevosen kanssa, joista Joker Boko ja La Verite juoksevat 75-lähdöissä.

Jorma Kontion ajama ja Stable Joker Ladiesin omistama Joker Boko kisaa 75-pelin avauskohteessa. Ruuna ravasi helmikuussa kaksi voittoa, mutta sen jälkeen ei ykkösiä ole tullut. ”Joker Bokon suoritukset vaihtelevat todella paljon. Parhaina hetkinään se on todella hyvä, mutta jännittää välillä tosi paljon. Ennen viime kilpailua ruuna piti pikkutauon, ja uskon, että se Lindesbergissä on nyt parempi, kun on startti alla. Silmälaput laitetaan tähän starttiin. Vaikea sanoa, mihin Joker Boko yltää, mutta parhaimmillaan se taistelee hyvästä sijoituksesta”, Janne Soronen kertoi.

Kontion perheen kasvattama ja omistama La Verite on aloittanut uransa 4-vuotiaana. Viidestä kilpailusta on tullut kolme voittoa ja yksi kakkonen. Lindesbergin 4-vuotislähdössä sillä on kasirata ja kova vastus. ”La Verite on tosi kyvykäs hevonen, mutta se ei ole helppo hevonen käsitellä. Toki sen käytös on parantunut kaiken aikaa. Se haluaa juosta vapaata rataa, eikä taktiikkajuoksut sovi sille. La Verite on mennyt tosi hyvin, ja meillä on aina odotuksia siihen. Lähdössä on mukana monta hyvää hyvästä, La Verite on yksi niistä”, Soronen sanoi.

Melkko & Sorosen Peak Lightning aloittaa kilpauransa ravien avauslähdössä. Still Alive Media Oy ja kumppanit omistavat Bold Eaglen pojan. ”Takapolvet ovat olleet ongelma, ja ne operoitiin, siksi aloitus on viivästynyt. Koelähdön se meni varmasti ja varaa jäi”, Soronen totesi.

Lindesbergin GS75-kierros käynnistyy klo 16.00.

Tästä Toto-kohteisiin