Ruotsin T75-kierros ravataan tänään Bollnäsissä kello 17.20 alkaen.

Reijo Liljendahlilla oli rata-arvonnoissa onnea. Sekä Muzzle The Yakker että The Bald Eagle saivat ykkösradan ja ovat lähtöjensä suosikkeja.

Muzzle The Yakker starttaa paalulta Diamantstoetin karsinnassa, joka on volttilähtö. Alkukausi on ollut takkuinen.

“Tamma aloitti voitolla Solvallassa, mutta polki pääsiäisenä jalalleen. Siitä toipuminen vei pirusti aikaa, ja kun yritimme ajaa Solvallassa Elirloppet-perjantaina ilman kenkiä, tamma ei ottanut raviaskeltakaan, Taas piti aloittaa alusta”, Reijo Liljendahl huokaa ATG:n podcastissa.

26.7. Solvallassa oli taas voiton vuoro.

“Iso tamma on kehittynyt hitaasti, mutta nyt se on alkanut saada lisää jäntevyyttä.”

Viimeksi Muzzle The Yakker juoksi hännillä sisärataa ja jäi väsyvän hevosen taakse. Sen startin saa unohtaa.

“Tamma treenaa hyvin ja lähteekin asiallisesti. Jos se pääsisi keulaan, osakkeet nousisivat. Voittokaan ei ole loistopaikalta mahdottomuus. Siitä ajetaan”, Reijo Liljendahl lupaa.

The Bald Eagle hyvästeli viimeksi pronssidivisioonan keulasta kolmossijalla.

“Voittaja Rackham voitti viime lauantaina jo hopeadivisioonankin ja osoitti olevansa niin hyvä hevonen, ettei sille ollut häpeä hävitä. The Bald Eagle oli sitä vastaan hyvä kolmas ja treenaa edelleen hyvin. Se on ollut jo pitkään hyvässä kunnossa”, valmentaja kehaisee.

“Lähtöpaikka ei ole hassumpi. The Bald Eagle on noussut divisioonan, mutta niin on moni muukin. Ruuna ei ole täysin ulkona. Se ja Mats (E Djuse) tulevat hyvin toimeen.”

Toto-kupongille:

Lisää teemasta: Toto75-ennakko