Ruotsin tämän keskiviikon T86-kierros on jaettu Åbyn ja Solvallan kesken. Ainoalla täysosumalla voi voittaa noin 700 000 euroa.

Tanskalaisvalmentaja Flemming Jensen iskee Åbyyn neljällä valmennettavallaan. Niistä ykköstoivoksi hän nimeää avauskohteen Emojin.

”Se on tosi hieno hevonen, ehkä tallini paras tällä hetkellä. Pitkä matka ei ole ongelma, ja paikka (rata 9) on lähes ideaalinen. Emoji pystyy olemaan korkealla”, Flemming Jensen vihjaa ATG:n nettisivuilla.

Viimeksi Emoji jäi lähdöstään pois.

”Sillä on valitettavasti kurkkuongelmia, ja niiden takia se on joutunut jäämään kolmesti tänä vuonna pois. Kuntoon sillä ei ole harjoitusten perusteella vaikutusta.”

Seitsemännen kohteen hevosista Enforalle P:llä ajetaan jenkkikärryillä ensimmäisen kerran pitkään aikaan ja Dekanen K:lla ensimmäistä kertaa ikinä. Pelaajat noteeraavat molemmat mahdollisina pikkuyllättäjinä.

”Enforalle P:llä on ollut epäonnea lähdöissään, se on tulosriviään parempi. Se suoritti keväällä hyvin, mutta kadotti sitten kuntonsa eikä ole palannut täysin entiselleen. Nyt se treenaa hyvin, ja odotan parempaa suoritusta. Saa nähdä, mihin se riittää”, Jensen pohtii.

”Dekanen K. on hyvässä kunnossa. Viimeksi se paikkasi laukkansa vahvasti. Harjoituksissa hevonen tuntuu hyvältä, ja uskon, että sekin tekee hyvän juoksun. Paikka (rata 7) on vähän ulkona, ja lähdössä sillä on vaara jäädä ikäviin asemiin.”

T86-5:n Come On Party oli viimeksi selityksittä huono.

”Se tutkittiin, mutta mitään vikaa ei löytynyt. Tamma treenaa hyvin ja on suorittanut koko kauden erittäin tasaisesti ja hyvin, joten esitys oli outo. Nyt lähtörata (8) on lyhyelle matkalle huono. Hevonen olisi lähtöön riittävä, mutta tältä paikalta odotukset eivät ole korkealla”, Flemming Jensen summaa.

Peli Åbyn ja Solvallan T86-kierrokselle sulkeutuu keskiviikkona kello 21.30.

Toto-kupongille: